Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Foto galerie
Video galerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 0 | 8
Přihlášení
Invia - first minute
© 2006 Cestujeme Evropou
webmasterrecko.name

Všechny recenze hotelů

 
Recenzí: 462
 
 
 
Pension Pohodapension
 
 
12.08.17 12:50
Česko » Krkonoše » Špindlerův Mlýn
CK: Přes booking.com
Spokojenost: 91%
Útulný malý rodinný penzion na klidném místě ve Svatém Petru, se super výhledy na Krkonoše. Centrum Špindlerova Mlýna 20 min pohodlnou chůzí.
Vybavení pokoje naprosto dostačující, vše ve dřevě.
Skvělý, milý a ochotný pan domácí. Bufetové snídaně + pan domácí ráno udělá vejce nebo párečky podle toho na co máte chuť.
Cítila jsem se tam fajn jako u kamaráda na chalupě :-).
K dispozici je i vířivka a sauna, nevyužili jsme.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Lavendelhotel
 
15.07.17 20:46
Rakousko » Horní Rakousko » Windischgarsten
 
Spokojenost: 100%
Hotel v klidné poloze na okraji města. Polovina hotelové budovy je vystavěna ve starém alpském stylu, pod okny, resp.balkony má venkovní bazén, druhá polovina hotelu je vybudována nově, pokoje jsou velmi moderní vč. balkonů a tato část budovy je extrémně tichá. Z balkonu překrásný výhled na hory.
V hotelu se podávají snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu. - jídlo výborné! Personál je velmi profesionální a vytváří atmosféru rodinného hotelu. Každé ráno hoteloví hosté najdou na jídelním stole u snídaně aktuální vydání "ranní hotelové pošty" s předpovědí počasí, tipy na výlety a zajímavostmi z místního regionu.
V hotelu je kromě vnějšího i vnitřní vyhřívaný bazén a wellness: finská sauna, bylinná lázeň, infrasauna (za příplatek).
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Větrný mlýnpension
 
 
11.07.17 18:37
Česko » Praha
 
Spokojenost: 100%
Rodinný penzion Větrný mlýn se nachází v klidné části Prahy - Ruzyně. Je v blízkosti centra města i letiště. Je dobře dostupný městskou hromadnou dopravou, zastávka autobusu je před penzionem. Penzion nabízí i uzamčené parkování.
Pokoje jsou celkem prostorné, pěkně zařízené a čisté. Je zde televizor, telefon, lednice s minibarem, trezor.
Koupelna je také prostorná, se sprchovým koutem a toaletou. Ručníky a osušky jsou k dispozici.
Snídaně je podávána od 7hod. Je bohatá a chutná. Všeho je dostatek.
Majitelé penzionu jsou velmi příjemní a ochotní. Tento penzion jsem už využila opakovaně a vždy velká spokojenost, ráda se sem vracím.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Purkmistrhotel
 
 
11.07.17 18:11
Česko » Kroměříž
 
Spokojenost: 100%
Hotel se nachází na hlavním náměstí v Kroměříži, hned vedle arcibiskupského zámku. Nachází se v historické budově ze 16.st., která prošla rekonstrukcí.
Pokoj Premium je prostorný, moderně vybaven. Je zde televize, rychlovarná konvice a vše pro přípravu kávy a čaje, lednice s minibarem.
Wifi je zdarma dostupná na pokojích.
Velká koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Ručníky, osušky, toaletní potřeby, fén jsou k dispozici.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava: Bez stravy
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Sunflowerhotel
 
 
11.07.17 17:32
Malta » Qawra
 
Spokojenost: 73%
Hotel se nachází ve městě Qawra v zálivu sv.Pavla. Nachází se přibližně 10min od pobřeží promenády, kde najdete spoustu obchodů, restaurací a barů.
Pokoje jsou celkem prostorné, základně vybaveny. Je zde televize, wifi dostupná i na pokojích.
Koupelna s vanou, toaletou. Hygienické potřeby, ručníky, fén jsou k dispozici.
Balkon s venkovním posezením.
Na střeše hotelu se nachází bazén se sluneční terasou s lehátky a menší bar. V době našeho pobytu byl bazén v rekonstrukci.
V hotelu jsme využívali polopenzi, snídaně i večeře byly formou celkem bohatého bufetu. Jídlo bylo dobré a chutné.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Gallia Palacehotel
 
 
16.06.17 20:47
Itálie » Rimini
CK: Hotels.com
Spokojenost: 73%
4* hotel v centru na hlavní třídě,přímo před hotelem stanice autobusu č.11 přímé spojení s Riccione a vlakovým nádraží v Rimini.
Na náměstí Piazza Marvelli odkud odjíždějí autobusy do San Marina zhruba 15-20 minut chůze.

Pokoje čisté elektronické zamykání menší s menším balkónem vybavené klimatizací,TV,chladničkou a trezorem - denně 2 vody.
Koupelna se sprchovým koutem(masážní sprcha) wc a bidetem k dispozici tekuté mýdlo,šampón a vysoušeč vlasů.
Wifi zdarma někdy pomalejší ale dalo se ..

Ve třetím patře menší bazén s umělou trávou a ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Danubius Heliahotel
 
 
05.06.17 22:17
Maďarsko » Budapešť
 
Spokojenost: 94%
Pobyt 5/2017
Hotel se nachází na břehu Dunaje, asi 4 km od centra, 2 km od Parlamentu (příjemná procházka kolem pobřeží) naproti Markétinu ostrovu. Naproti hotelu je supermarket. Zastávka metra (M3 Dózsa György) v blízkosti. Momentálně je pobřežní silnice (mezi hotelem a Dunajem) uzavřena z důvodu rekonstrukce, takže zatím klid.

Vybavení: restaurace, bar, obchůdek, terasa na slunění s lehátky, fitness, wellness centrum včetně bazénů s termální vodou, saunou - k dipozici zdarma. Možnost procedur za poplatek. Při vstupu do wellness- osušky a ručníky zdarma. Provozní doba ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Canadahotel
 
10.05.17 20:31
Maďarsko » Budapešť
CK: Redok
Spokojenost: 70%
Pobyt 5/2017
Hotel (po rekonstrukci) se nachází u hlavní silnice pár km od centra. Kromě benzinové pumpy se v okolí hotelu nenachází žádné restaurace či obchody. Zastávka příměstských vlaků naproti hotelu.

Ubytování: dvoulůžkový pokoj (č.410 směrem na frekventovanou silnici) s koupelnou (WC, sprcha, tekuté mýdlo a šampon k dispozici), TV sat , malá lednice, psací stůl, dostatek úložného prostoru, velké zrcadlo. Klimatizace zdarma. Chyběl fén a trezor. Na to, že byl pokoj po rekonstrukci tak nešly dovřít dveře sprchovacího koutu, vanička se propadala, špatně se zamykaly ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Old Town Residence Bisapp./studio
 
 
09.03.17 20:57
Polsko » Kraków
CK: Booking.com
Spokojenost: 90%
Pobyt 3/2017
Old Town Residence Bis - rezidence situovaná v klidném místě asi 300 m od královského hradu Wawel a 600 m od Rynku Głównego - hlavního náměstí.

Ubytování:
Apartmán Deluxe B1 - 2 místnosti moderně zařízeny: ložnice a obývací část s rozkládací pohovkou.
Vybavení: vybavený kuchyňský kout (chyběla vývrtka - dodána později, utěrky) s varnou deskou, lednice s mrazákem, varná konvice, kabelová TV, pro 4 osoby velmi málo úložného prostoru, žehlička, žehlící prkno, koupelna (WC, sprcha, tekuté mýdlo), ručníky.
Wi-Fi zdarma.

Neměli ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Serena 2hotel
 
 
16.02.17 19:21
Itálie » Dolomity » Badia
CK: Booking.com
Spokojenost: 94%
Pobyt přelom 1-2/2017.
Rodinný hotel Serena se nachází v blízkosti centra Badie. Parkování u hotelu zdarma. V rámci ubytování možnost využít zdarma skibus do lyžařského areálu Alta Badia. Shuttle bus jezdil v určitých časech, nicméně na zavolání přijede i mimo oficiální časy.

Pokoj: původně jsme měli objednaný rodinný pokoj standard pro 2 dospělé a 2 děti. Po zhlédnutí pokoje jsme změnili typ pokoje na suite, důvodem byl velmi stísněný prostor pro 4 osoby.
Suite - dvě místnosti s obrovským balkónem s výhledem na hory a sjezdovku Santa Croce, šatní skříně, rohové ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Vistahotel
 
 
24.01.17 12:04
Česko » Dolní Morava
CK: Bez CK
Spokojenost: 91%
Pobyt 10/2016.
Wellness hotel Vista stojí v horském údolí pod vrcholem Králického Sněžníku. Doslova před vchodem je nástupní stanice lanovky. V ceně ubytování jsme měli lanovku a vstup do Mamutího parku zdarma. V blízkosti lanový park a bobová dráha.
Parkování v garáži a před hotelem za poplatek, jinak zdarma.

Ubytování: Pobyt jsme zajišťovali doslova na poslední chvíli (v době státního svátku), takže všude bylo plno. Nicméně na telefonický dotaz nám byl nabídnut dvoulůžkový pokoj s přistýlkou a druhé dítě bez nároku na lůžko, ale s nárokem na veškeré služby. ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Crowne Plazahotel
 
 
29.12.16 20:06
Bratislava » Hodžovo náměstí » Bratislava
CK: TUI München
Spokojenost: 97%
4* hotel v centru Bratislavy vše podstatné v pěší vzdálenosti.

Pokoje vytápěné,moderní,čisté,střední velikosti plně vybavené:satelitní TV,minibar,trezor,set na kávu/čaj,župany.
Wifi zdarma pracovalo rychle a spolehlivě.

Středně velká koupelna s velkou vanou k dispozici veškeré toaletní potřeby a fén.

Snídaně formou teplého a studeného bufetu velký,rozmanitý,bohatý výběr.

Hotel má menší wellness - nevyužito tj nehodnoceno.

S hotelem naprostá spokojenost!
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Pytloun Grand Imperialhotel
 
 
29.12.16 19:49
Česko » Liberec
 
Spokojenost: 67%
Nově otevřený hotel v Liberci (rekonstruovaný Imperial) - dobrá výchozí poloha v blízkosti vlakového a autobusového nádraží a centra Babylon.

Pokoje zejí novotou tam nejde nic vytknout,středně velké s klimatizací,trezorem,minibarem,(ceny přijatelné),set na kávu/čaj a TV.
Wifi(zdarma),slabý signál(3.patro) večer se nešlo vůbec připojit.

Koupelna prostorná s velkou masážní(i když je to spíše takové šidítko) vanou k dispozici veškeré toaletní potřeby a fén.

Snídaně formou bufetu.....rozhodně neodpovídá 4* - ano potraviny kvalitní najíte se,ale ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Montepianahotel
 
 
27.11.16 15:39
Benátky » Mestre » Benátky
CK: Agoda.com
Spokojenost: 53%
Hotel ** v tiché uličce poblíž vlakového nádraží Venezia Mestre.
Vlakem do Benátek (Venezia Santa Lucia) za 1,25 euro a autobusy na letiště Marco Polo za 8 euro.
Přilehlé okolí nevypadá zrovna nejlépe ..

Pokoje odpovídají kategorii - základní čisté s TV nic víc nic míň ..
Malinká koupelna s malinkým sprchovým koutem,wc + bidet k dispozici toaletní potřeby a fén.
Wifi zdarma pracovalo dobře.

Snídaně servírováná základní kontinentální.

Hotel vybrán na jednu noc jako transferní - k tomuto účelu plně vyhovuje..déle bych tam ale nebydlel!
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Vasari Palacehotel
 
 
27.11.16 15:14
Florencie » Florencie,Santa Maria Novella » Florencie
CK: TUI München
Spokojenost: 73%
Hotel *** v centru (tichá ulička) v těsné blízkosti vlakového nádraží Santa Maria Novella.

Všechny zajímavé místa v pěší vzdálenosti!

Pokoje čisté,střední velikosti dostatečně prostorné,vytápěné s TV,minibarem a trezorem.
Koupelna se sprchovým koupem,wc a bidet - taková úzká nudle ne moc prostorná k dispozici toaletní potřeby a fén.
Wifi zdarma pracuje velmi dobře!

Snídaně na italské poměry velmi dobrá.....studený bufet (z teplého míchaná vajíčka s párkem),nějaká zelenina,ovoce...velký výběr ze sladkého ..

Hotel mohu 100'% doporučit!
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Venus Trade and Tours
Viamare