Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 5
© 2006 Cestujeme Evropou
webmaster(zavináč)recko.name

Všechny recenze hotelů

Recenze: 483
 
 
Hampton by Hilton Warsaw City Centre (hotel)
 
07.04.18 18:47
Polsko » Sródmiescie » Varšava
CK: Booking
 
Hotel ve výškové budově v centrální části Sródmiescie pět minut chůze od hlavního vlakového nádraží Varšava Centrálna - odkud se MHD dostanete bez přestupu na všechny pamětihodnosti města a na letiště!
Přímo v hotelu market Žabka.

Pokoje čisté,střední velikosti plně vybavené - TV,klimatizace,set na kávu/čaj,balená voda,trezor.
Wifi zdarma pracovalo na jedničku.
Koupelna s velkým srchovým koutem k dispozici toaletní potřeby a vysoušeč vlasů.
Proud vody ve sprše byl dosti slabý (13.patro).

Snídaně podávaná ve druhém patře již od 6:00 - teplý a studený bufet,ovoce,zelenina dostatečný výběr.

Hotel spadá pod siť "Hampton by Hilton" oficiálně tříhvězdičkový,ale služby a pokoje jsou o hvězdičku výše!
Navrch výborný poměr cena/výkon a vynikající poloha!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Matejko (hotel)
 
07.04.18 18:25
Polsko » Old Town » Krakow
CK: Booking
 
Hotel 3* kategorie na náměstí Jana Matejki pár minut chůze na hlavní vlakové nádraží a osm minut na hlavní náměstí.
Market Žabka kousek od hotelu.

Starší budova pokoje i vybavení už něco pamatují,ale vše je udržováno v čistotě a funkčnosti.
Standartní pokoj - základní vybavení s TV. K dispozici 1.5l balené vody.
Wifi zdarma velmi špatný signál často vypadávalo.

Koupelna se sprchovým koutem k dispozici vysoušeč vlasů a toaletní potřeby.WC samostatně.
Na pokoji byla i privátní funkční sauna,ale to byla spíše náhoda při přidělení pokoje (č.114).

Bufetové snídaně vzhledem ke kategorii hotelu nadprůměrná,studený/teplý bufet,velký výběr,zelenina ovoce atd.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Apartamenty Galeria (app./studio)
 
07.04.18 17:59
Polsko » Old Town » Krakow
CK: Booking
 
Centrální poloha - zhruba osm minut chůze na hlavní vlakové nádraží a dvanáct minut na hlavní náměstí!
Přímo v budově menší market.

Prostorný čistý dvoupokojový apartmán - vybavená kuchyňka(indukční vařič,mikrovlnka,varná konvice k dispozici káva/čaj),posezení (gauč) s TV + ložnice.
Wifi zdarma pracovalo velmi dobře!
Topeno bylo nárazově(nešlo nijak regulovat) osobně bych snesl v pokoji teplotu o něco vyšší!
Apartmán v prvním patře(bez výtahu) okna do hlavní ulice,kde jezdí tramvaje,ale žádný velký hluk jsem nevnímal!

Prostorná koupelna s rohovou vanou k dispozici tekuté mýdlo a vysoušeč vlasů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Rio Stava 3 (hotel)
 
11.02.18 15:18
Itálie » Dolomity - Val di Fiemme » Tesero
CK: Bez CK
 
Pobyt 1/2018. Náš čtvrtý pobyt v tomto hotelu, letos jsme byli ubytováni v Suite Aurona. Jinak vše je obdobné jak jsem psala v recenzi z pobytu 12/2013. Pouze v herně přibyl dětský koutek pro nejmenší a u odpoledního občerstvení (15-17.30 hod) se rozšířil sortiment (více druhů salámů, sýrů a snacků, vždy alespoň jeden salát). U večeří denně na výběr ryba nebo dary moře, denně saláty z darů moře a ryb, mušle... v salátovém bufetu.

Ubytování - pokoj č. 301 a/b (3. patro), dva samostatné pokoje se společným vstupem. Jeden pokoj bez balkonu, druhý s balkonem včetně posezení. V tomto pokoji byla pouze skříň s ramínky, chyběly police, ve druhém pokoji dostatek úložného prostoru (ve skříních police i ramínka). V obou pokojích TV-sat, telefon, trezor zdarma, velké zrcadlo, lednice (při příjezdu voda pro každého), koupelna (velké umyvadlo, WC, bidet, sprcha, fén, kosmetické zrcadlo, papírové ubrousky, tekuté mýdlo a šampón - doplňován, tělové mléko pouze u příjezdu). Jediná nevýhoda - prosklené dveře do koupelny (efektní kombinace matového a čirého skla, nicméně velmi nepraktická). Župany, papuče k dispozici zdarma.
Garážové stání zdarma.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
COOEE alpin Kitzbüheler Alpen (hotel)
 
10.02.18 14:30
Rakousko » Tyrolsko » St. Johann in Tirol
CK: Booking.com
 
Pobyt 1/2018
COOEE alpin Hotel Kitzbüheler Alpen je moderní hotel, který má vynikající polohu přímo u sjezdovky a lyžařského vleku Hochfeld. Do centra malebného městečka St. Johann in Tirol je to asi 10 minut pěšky.

Ubytování: dva menší dvoulůžkové propojené pokoje s velkým společným balkonem (stolek + 2 židle) byly moderně, jednoduše zařízeny (dobře odhlučněny), TV-sat, sklenice, karafa, nicméně chyběl trezor a minibar. Každý pokoj měl koupelnu (sprcha, fén, tekuté mýdlo, chyběl sprchový gel - prý došel) a oddělené WC. Relativně málo úložného prostoru. Denní úklid. V pokojích bylo podlahové topení, v koupelně ani v pokoji nebyl žádný radiátor, kde by se daly pověsit a vysušit mokré věci, což je u lyžařské dovolené velkým mínusem.

K dispozici bezplatné Wi-Fi, výtah, bar, restaurace (otevřená pouze na snídaně a večeře), sauna a posilovna ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Adina Apartment (app./studio)
 
05.01.18 23:49
Maďarsko » Budapešť
CK: Neckermann
 
Apartmánový hotel čtyřhvězdičkové kategorie zhruba 800 metrů od vlakového nádraží Nugati a 400 metrů od zastávky metra Lehel tér,k parlamentu se dá volnou chůzí dojít za necelou půlhodinku. Naproti hotelu supermarket Aldi.

Pokoj - studio prostorný s klimatizací/topením,posezením,TV,minibarem,setem na kávu/čaj a trezorem.
Ve skříni je zabudovaná mini kuchyňka velmi dobře vybavená - mimo jiné indukčním vařičem,toustovačem a mikrovlnkou.
Koupelna s vanou a vysoušečem vlasů k dispozici tekuté mýdlo a šampón.
Wifi zdarma,občas kolísala rychlost.

Snídaně bufetová vzhledem ke kategorii hotelu nic moc...nevelký výběr z teplého bufetu pouze míchaná vejce a střídavě slanina/párečky. Snídaňová místnost navrch neodpovídá velikosti hotelu.

V loby je k dispozici kávovar zdarma.

Hotel má i menší wellness to jsem ale nevyužil tj nehodnotím.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Drei Raben (hotel)
 
02.12.17 16:45
Štýrsko » Graz
CK: Booking.com
 
4* hotel kousek od hlavního vlakového nádraží,přímo před hotelem zastávka tramvaje do centra,cca 300 m větší supermarket, jinak ulice taková divná pohybuje se tam dost přistěhovalců(on celkově Graz dosti ztmavl a místama člověk neví jestli je vůbec ještě v Evropě ..).

Čisté pohodlné a prostorné pokoje - klimatizace/topení,trezor,minibar,set na kávu/čaj.
Koupelna s vanou a vysoušečem vlasů,toaletní potřeby k dispozici.
Wifi zdarma pracovalo spolehlivě.

Snídaně nevyužita.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Pensao Sao Joao da Praça (pension)
 
17.11.17 12:07
Portugalsko » Lisabon
CK: Bez CK
Skvěle umístěný spíše penzion vedle katedrály Sé přímo v srdci čtvrti Alfama, pár kroků od řeky Tejo i proslulé Rua Augusto a Praça do Comércio. Stanice metra i tramvaje pár minut pěšky. Nutno přijmout, že jde o starý dům a vyznavači luxusu si v něm asi na své nepřijdou. Pro naše účely ideální, na relativně klidném místě, a přitom v srdci Lisabonu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tahiti Motel Airport (hotel)
 
02.11.17 14:47
Francie » Francouzská Polynésie-Tahiti » Papeete
CK: Bez
Motel stojí v bezprostřední blízkosti tahitského mezinárodního letiště v Papeete, což je jeho největší výhodou. Stojí na vyvýšeném místě, pěšky se lze k budově dostat do dosti strmého kopce a po schodech. Ale není to nemožné. Autem lze dojet až před recepci, pod hotelem jsou krytá místa k parkování zdarma. Pokoje jsou moderně vybavené, mají klimatizaci a celoprosklené venkovní stěny pokojů. Je odsud vidět na samotné město i na letištní plochu a oceán. Požadovali jsme nejvyšší patro a to jsme také dostali. K noclehu je možno pořídit i snídaně, ale ne nijak bohaté. Personál hotelu není příliš přátelský. Jelikož jsme odlétali z ostrova v časných ranních hodinách, umístění hotelu nám velmi vyhovovalo. Co se týče dosažitelnosti centra města Papeete z hotelu, není to úplně blízko. S jinou dopravou po městě než autem nemáme zkušenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Vanira Lodge (bungalov)
 
02.11.17 14:26
Francie » Francouzská Polynésie-Tahiti » Teahupo'o
CK: Bez
Jedná se o ekologický komplex bungalovů umístěný vysoko nad mořem uprostřed rozsáhlé náhorní planiny porostlé bujnou vegetací. Za jeho výstavbou stojí renomovaní místní stavební architekti – bratři, kteří jej postavili s určitou vizí. Bungalovů je zde několik typů a velikostí. Pro dvě osoby či pro celé rodiny. Všechny stavby jsou vybudovány z přírodních materiálů a především z místních materiálů: lávových kamenů, písku, dřeva. Každý bungalov je pečlivě ukrytý v zeleni před ostatními, má krásný výhled na oceán , terasu… Nabízí i několik wellness bungalowů, kde je navíc klimatizace a vířivá vana na venkovní terase. Obývali jsme jeden z nich. Tvořil ho obývací pokoj s ložnicí dohromady, klimatizace, soubor rychlovarné konvice a nádobí pro přípravu kávy a čaje. Polovina stropu této místnosti byla vyložená bambusovým dřevem a druhou část stropu tvořila skládačka z drobných kamínků a ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Fare Manureva (bungalov)
 
02.11.17 14:01
Francie » Francouzská Polynésie-Moorea » Haapiti
CK: Bez
Privátní ubytování v plážovém domku - bungalovu ze dřeva, s vjezdem hned ze silnice, ale přesto v zelené zahradě hojně porostlé vegetací, cca 250 m od písečné pláže na západním pobřeží Moorea. No společném pozemku zde stojí tři stejné plážové domky u sebe – jeden v zadní linii obývají majitelé objektu ( francouzský manželský pár) a dva domky v přední linii s vlastní oddělenou zahrádkou a terasou s posezením, které jsou k dispozici nájemcům. Nikdo si navzájem nepřekáží, dbá se tu o naprosté soukromí každého nájemníka. Domek je rozdělen na dvě části, má vysoké stropy s odhalenými trámy. V jedné části je kuchyňský kout s lednicí a kuchyňským nádobí spolu s obývací částí: pohovka, konferenční stolek, televize se satelitním programem, ze které se vychází na dřevěnou terasu s výhledem do zeleně, na banánovníky a záhonky ozdobené velkými lasturami, o které pečuje paní majitelka. Druhou polovinu domku tvoří prostorná koupelna se sprchovým koutem a wc, chodba a ložnice s východem též na venkovní terasu. V domku jsou stropní a stojanové ventilátory. Jednoduché, účelné zařízení a ubytování, které pro pobyt na ostrově, kdy člověk stráví v ubytování minimum čas, bohatě stačí. Velké plus jsou velmi příjemní majitelé, hovořící francouzsky a anglicky. Nám se podařilo navázat s nimi docela úzký přátelský kontakt.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sporthotel Igls (hotel)
 
11.10.17 20:03
Tyrolsko » Innsbruck » Igls
CK: Neckermann Austria
 
Hotel 4* kategorie se nachází v městečku Igls 20 minut jízdy městskou dopravou od Innsbrucku.
Pár krokú od hotelu je lanovka Patscherkofelbahnen,zastávka autobusu MHD “J“ (Igls spadá pod zónu Innsbruck) je přímo před hotelem,zajíždí sem i tramvaj č 6.

Pokoje elektronické zamykání,prostorné,čisté s TV,minibarem,trezorem a balkónem,denní ůklid včetně výměny ručníků - jediné co jsem postrádal byl set na kávu/čaj.
Velká koupelna s vanou a vysoušečem vlasů k dispozici též župany.Šampón,mýdlo součástí.
Wifi zdarma spolehlivé,rychlé.

Snídaně formou teplého a studeného bufetu,dostatečný výběr z kvalitních surovin.
Večeře v rámci polopenze se skládala s předkrmu,polévky,hlavní jídlo (2 až 3 možnosti) a desertu plus salátový bufet k dispozici sýry a ovoce.

Hotel má wellness ale to jsem nevyužil tj nehodnotím.

V hotelu se dalo domluvit česky i slovensky.

Celkově jsem byl spokojen hotel odpovídá kategorii.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
MJZ Apartment Kraków (app./studio)
 
10.10.17 19:56
Polsko » Kraków
CK: Booking.com
 
Pobyt 9/2017
Krásný prostorný apartmán (byt 85 m²) v centru Krakowa v blízkosti Wawelu a židovské čtvrti Kazimierz. Klimatizovaný apartmán se nachází v 2. patře, má menší balkón se stolkem a 2 židlemi, k dispozici výtah.

Ubytování:
3 ložnice (2 menší s výhledem do dvora, 1 velká včetně 2 křesel a stolu s výhledem do ulice), kompletně vybavená kuchyň (elektrický sporák, trouba, digestoř, kávovar včetně zrnkové kávy, lednička s mrazničkou, mikrovlnná trouba, myčka, rychlovarná konvice, toustovač, hrnce, skleničky, pánve, nože, příbory atd.,...), čistící potřeby.
V kuchyni se dále nachází pohovka, velký jídelní stůl pro 6 osob, TV sat.

2 koupelny se sprchou a WC, toaletní papír, sprchové gely, ručníky, 2x fén, pračka

Další vybavení - žehlicí potřeby, sušák na prádlo, knihy, DVD

Milým překvapením byla balená voda, koš s ovocem, toustový chléb, marmeládky a krásné růže na jídelním stole.

Možnost dokoupení snídaně v blízkém hotelu Secesja.
Snídaně - teplý (míchaná vajíčka, párky, klobásy) i studený bufet (salámy, sýr, pomazánky, uzené ryby, máslo, jogurty, ovoce, zelenina, cornflakes, světlé i tmavé pečivo, koláč...). Káva, různé druhy čajů, mléko, 2 druhy džusů, voda s citrónem.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Hesperia (hotel)
 
25.09.17 13:36
Česko » Olomouc
CK: Bez CK
Hotel se nachází u příjezdové komunikace ve směru od Brna v blízkosti nákupního centra Haná. Parkování u hotelu zdarma.

Třílůžkový pokoj č.324 (2.patro, bez balkonu)- prostorný, pro 3 osoby málo úložného prostoru, telefon, TV sat., minibar (konzumace za poplatek), psací stůl, koupelna (vana, WC, k dispozici malinké mýdlo a šampónek na osobu). Okna nejdou vyklopit do polohy na ventilaci, ale pouze otevřít. Chyběl trezor a fén.
Nevýhoda - pouze jeden klíč od pokoje.

Snídaně - teplý (míchaná vajíčka, sázená vajíčka, párky, bůček) i studený bufet (různé druhy salámů, sýry včetně tavených, jogurt, cornflakes, džemy, máslo, zelenina - okurky, rajčata, paprika, 3 druhy ovoce, bílé a tmavé pečivo, jablečný štrůdl). Různé druhy kávy a čaje, mléko, čerstvá pomerančová šťáva, voda.

K dispozici sauna a whirpool (nevyužili jsme).

WiFi zdarma, dobrý signál.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Ibis Milano Malpensa (hotel)
 
22.09.17 07:30
Itálie » Lombardie » Miláno
CK: Čedok
 
Pobyt 9/2017 - tranzitní ubytování

Hotel se nachází pár km od letiště Malpensa, v relativně klidné lokalitě s možností parkování u hotelu. Vybavení - výtah, bar, restaurace.

Dvoulůžkový pokoj bez balkonu byl moderně zařízen (kvalitní matrace) a relativně dobře odhlučněn. Na pokoji TV sat., trezor (zdarma), AC indiv., telefon, otevřený úložný prostor, žehlící prkno, koupelna (sprcha, WC, bidet, fén, tekuté mýdlo).
Wifi zdarma, dobrý signál.

Snídaně - studený bufet (salámy, sýry, máslo, margarín, džemy, cornflakes, sladké pečivo, chléb). Z ovoce - švestky a jablka. Káva (dobrá) z automatu, různé druhy čajů, mléko, džusy.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0