Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Foto galerie
Video galerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 0 | 4
Přihlášení
Invia - first minute
© 2006 Cestujeme Evropou
webmasterrecko.name

Všechny recenze hotelů

 
Recenzí: 472
 
 
 
Sporthotel Iglshotel
 
 
11.10.17 20:03
Tyrolsko » Innsbruck » Igls
CK: Neckermann Austria
Spokojenost: 80%
Hotel 4* kategorie se nachází v městečku Igls 20 minut jízdy městskou dopravou od Innsbrucku.
Pár krokú od hotelu je lanovka Patscherkofelbahnen,zastávka autobusu MHD “J“ (Igls spadá pod zónu Innsbruck) je přímo před hotelem,zajíždí sem i tramvaj č 6.

Pokoje elektronické zamykání,prostorné,čisté s TV,minibarem,trezorem a balkónem,denní ůklid včetně výměny ručníků - jediné co jsem postrádal byl set na kávu/čaj.
Velká koupelna s vanou a vysoušečem vlasů k dispozici též župany.Šampón,mýdlo součástí.
Wifi zdarma spolehlivé,rychlé.

Snídaně formou ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
MJZ Apartment Krakówapp./studio
 
 
10.10.17 19:56
Polsko » Kraków
CK: Booking.com
Spokojenost: 97%
Pobyt 9/2017
Krásný prostorný apartmán (byt 85 m²) v centru Krakowa v blízkosti Wawelu a židovské čtvrti Kazimierz. Klimatizovaný apartmán se nachází v 2. patře, má menší balkón se stolkem a 2 židlemi, k dispozici výtah.

Ubytování:
3 ložnice (2 menší s výhledem do dvora, 1 velká včetně 2 křesel a stolu s výhledem do ulice), kompletně vybavená kuchyň (elektrický sporák, trouba, digestoř, kávovar včetně zrnkové kávy, lednička s mrazničkou, mikrovlnná trouba, myčka, rychlovarná konvice, toustovač, hrnce, skleničky, pánve, nože, příbory atd.,...), čistící potřeby.
Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Hesperiahotel
 
25.09.17 13:36
Česko » Olomouc
CK: Bez CK
Spokojenost: 77%
Hotel se nachází u příjezdové komunikace ve směru od Brna v blízkosti nákupního centra Haná. Parkování u hotelu zdarma.

Třílůžkový pokoj č.324 (2.patro, bez balkonu)- prostorný, pro 3 osoby málo úložného prostoru, telefon, TV sat., minibar (konzumace za poplatek), psací stůl, koupelna (vana, WC, k dispozici malinké mýdlo a šampónek na osobu). Okna nejdou vyklopit do polohy na ventilaci, ale pouze otevřít. Chyběl trezor a fén.
Nevýhoda - pouze jeden klíč od pokoje.

Snídaně - teplý (míchaná vajíčka, sázená vajíčka, párky, bůček) i studený bufet (různé druhy ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Ibis Milano Malpensahotel
 
 
22.09.17 07:30
Itálie » Lombardie » Miláno
CK: Čedok
Spokojenost: 93%
Pobyt 9/2017 - tranzitní ubytování

Hotel se nachází pár km od letiště Malpensa, v relativně klidné lokalitě s možností parkování u hotelu. Vybavení - výtah, bar, restaurace.

Dvoulůžkový pokoj bez balkonu byl moderně zařízen (kvalitní matrace) a relativně dobře odhlučněn. Na pokoji TV sat., trezor (zdarma), AC indiv., telefon, otevřený úložný prostor, žehlící prkno, koupelna (sprcha, WC, bidet, fén, tekuté mýdlo).
Wifi zdarma, dobrý signál.

Snídaně - studený bufet (salámy, sýry, máslo, margarín, džemy, cornflakes, sladké pečivo, chléb). Z ovoce - švestky a jablka. Káva (dobrá) z automatu, různé druhy čajů, mléko, džusy.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Saint Nicolashotel
 
 
21.09.17 19:56
Itálie » Valle d´Aosta » Saint Nicolas
CK: Čedok
Spokojenost: 70%
Pobyt 9/2017 - tranzitní ubytování

Menší hotel se nachází v malebném údolí Aosty ve vesničce S.Nicolas. Okolí hotelu je klidné s nádherným panoramatem Alp.

Měli jsme k dispozici třílůžkový pokoj pro dvě osoby, který byl vybaven starším nábytkem, TV, dostatek úložného prostoru, chyběl odkládací stolek na zavazadla a trezor. Dvě ze tří postelí (matrací) byly absolutně nevyhovující - manžel se propadl skoro na zem.
Koupelna - sprcha s plísní, WC, bidet, nefunkční fén, tekuté mýdlo. Strašně hlučný ventilátor, jehož zvuk byl slyšet po celém hotelu. Některé koupelny byly prý po rekonstrukci.

Wifi zdarma, dobrý signál.

Snídaně - studený bufet (2 druhy salámu, sýr, máslo (jakmile došlo už nebylo dodáno), margarín, džemy, cornflakes, sladké pečivo, chléb). Nechutná káva z automatu, různé druhy čajů, džus.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Zenitude Hôtel Résidences Les Hauts d'Annecyhotel
 
 
20.09.17 21:42
Francie » Annecy
CK: Čedok
Spokojenost: 63%
Pobyt 9/2017 - tranzitní ubytování

Hotel se nachází asi 2 km od centra Annecy. Je vystavěn ve svahu, recepce se nachází ve 2.patře. U hotelu možnost parkování. Hotel nemá restauraci, pouze "snídaňovou místnost".

Dvoulůžkový pokoj (bez balkonu) s výhledem do svahu a na sousední hotel byl moderně zařízen. Relativně dobře odhlučněný. Na pokoji TV, telefon, skříň, koupelna (sprcha, WC, fén, tekuté mýdlo). Set na přípravy kávy a čaje. Součástí pokoje byl i kuchyňský kout (vybavený) včetně mikrovlnky, lednice, myčky nádobí. K dispozici utěrka. V pokoji byly ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Ackersandhotel
 
 
20.09.17 20:13
Švýcarsko » Švýcarské Alpy » Stalden
CK: Čedok
Spokojenost: 80%
Pobyt 9/2017 - tranzitní ubytování

Rodinný hotel se nachází 1,5 km od městečka Stalden a asi 22 km od Täsch, kde se nachází centrální parking, odtud se jede vlakem (5 km) do Zermattu. Před hotelem k dispozici parkoviště (zdarma). K vybavení patří rovněž restaurace/pizzerie.

Dvoulůžkový pokoj s balkonem (stolek + 2 židle) s výhledem na železnici (pokoje na druhé straně hotelu měly výhled na parkoviště a silnici). Co se týče odhlučnění pokojů - sousedy jsme neslyšeli, nicméně projíždějící vlaky nám to vynahradily. Na pokoji rozkládací gauč, posezení, TV, trezor ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Valgrandehotel
 
 
20.09.17 19:06
Itálie » Piemonte » Vogogna
CK: Čedok
Spokojenost: 50%
Pobyt 9/2017 - tranzitní ubytování
Hotel se oficiálně deklaruje jako 4* resort, nicméně do 4* má daleko. Na druhou stranu dle CK jsme měli mít ubytování v *** kategorii. Takže hodnotím jako by to byl 3*hotel.

Dvoulůžkový pokoj standardně zařízen, pro dvě osoby dostatek úložného prostoru, posezení, minibar (nenaplněn), mini TV, telefon, chyběl odkládací stolek na zavazadla a trezor, koupelna (sprcha, WC, bidet, skoro nefunkční fén, k dispozici tekuté mýdlo). Nebyly zde žádné skleničky ani plastové kelímky v koupelně. Wifi nám na pokoji nefungovalo. Z pokoje bylo možné ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Gatden Playanaturalhotel
 
 
07.09.17 05:15
Andalusie » Huelva » El Rompido
CK: Fischer
Spokojenost: 80%
Hotwl leží na samém okraji vesnice El Rompido, je určen pro klientelu 18+. Personal velice ochotný, hotel čistý. Ideální destinace pro odpočinek a relax.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Victoriahotel
 
05.09.17 15:44
Malá Fatra » Turiec » Martin
CK: ITS Billa
Spokojenost: 94%
V tomto hotelu jsme strávili dva letní prázdninové pobyty v letech 2015 a 2016.
Poloha: hotel má výhodnou polohu v klidné vilové části města Martin, cca 2 km od centra. Pro hotelové hosty disponuje hotel dostatečně velkým parkovištěm bez příplatku.
Ubytování: v jednom případě jsme jako rodina s dětmi měli dva 2 lůžkové pokoje naproti sobě a v druhém případě jsme obývali mezonetový rodinný pokoj pod střechou. Z obou variant doporučuji tu první, v mezonetu se drží teplo a díky stropnímu oknu ho lze hůře vyvětrat. Všechny pokoje však byly čisté a prádlo pravidelně měněno.
Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Pension Pohodapension
 
 
12.08.17 12:50
Česko » Krkonoše » Špindlerův Mlýn
CK: Přes booking.com
Spokojenost: 91%
Útulný malý rodinný penzion na klidném místě ve Svatém Petru, se super výhledy na Krkonoše. Centrum Špindlerova Mlýna 20 min pohodlnou chůzí.
Vybavení pokoje naprosto dostačující, vše ve dřevě.
Skvělý, milý a ochotný pan domácí. Bufetové snídaně + pan domácí ráno udělá vejce nebo párečky podle toho na co máte chuť.
Cítila jsem se tam fajn jako u kamaráda na chalupě :-).
K dispozici je i vířivka a sauna, nevyužili jsme.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Lavendelhotel
 
15.07.17 20:46
Rakousko » Horní Rakousko » Windischgarsten
 
Spokojenost: 100%
Hotel v klidné poloze na okraji města. Polovina hotelové budovy je vystavěna ve starém alpském stylu, pod okny, resp.balkony má venkovní bazén, druhá polovina hotelu je vybudována nově, pokoje jsou velmi moderní vč. balkonů a tato část budovy je extrémně tichá. Z balkonu překrásný výhled na hory.
V hotelu se podávají snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu. - jídlo výborné! Personál je velmi profesionální a vytváří atmosféru rodinného hotelu. Každé ráno hoteloví hosté najdou na jídelním stole u snídaně aktuální vydání "ranní hotelové pošty" s předpovědí počasí, tipy na výlety a zajímavostmi z místního regionu.
V hotelu je kromě vnějšího i vnitřní vyhřívaný bazén a wellness: finská sauna, bylinná lázeň, infrasauna (za příplatek).
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Větrný mlýnpension
 
 
11.07.17 18:37
Česko » Praha
 
Spokojenost: 100%
Rodinný penzion Větrný mlýn se nachází v klidné části Prahy - Ruzyně. Je v blízkosti centra města i letiště. Je dobře dostupný městskou hromadnou dopravou, zastávka autobusu je před penzionem. Penzion nabízí i uzamčené parkování.
Pokoje jsou celkem prostorné, pěkně zařízené a čisté. Je zde televizor, telefon, lednice s minibarem, trezor.
Koupelna je také prostorná, se sprchovým koutem a toaletou. Ručníky a osušky jsou k dispozici.
Snídaně je podávána od 7hod. Je bohatá a chutná. Všeho je dostatek.
Majitelé penzionu jsou velmi příjemní a ochotní. Tento penzion jsem už využila opakovaně a vždy velká spokojenost, ráda se sem vracím.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Purkmistrhotel
 
 
11.07.17 18:11
Česko » Kroměříž
 
Spokojenost: 100%
Hotel se nachází na hlavním náměstí v Kroměříži, hned vedle arcibiskupského zámku. Nachází se v historické budově ze 16.st., která prošla rekonstrukcí.
Pokoj Premium je prostorný, moderně vybaven. Je zde televize, rychlovarná konvice a vše pro přípravu kávy a čaje, lednice s minibarem.
Wifi je zdarma dostupná na pokojích.
Velká koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Ručníky, osušky, toaletní potřeby, fén jsou k dispozici.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava: Bez stravy
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Sunflowerhotel
 
 
11.07.17 17:32
Malta » Qawra
 
Spokojenost: 73%
Hotel se nachází ve městě Qawra v zálivu sv.Pavla. Nachází se přibližně 10min od pobřeží promenády, kde najdete spoustu obchodů, restaurací a barů.
Pokoje jsou celkem prostorné, základně vybaveny. Je zde televize, wifi dostupná i na pokojích.
Koupelna s vanou, toaletou. Hygienické potřeby, ručníky, fén jsou k dispozici.
Balkon s venkovním posezením.
Na střeše hotelu se nachází bazén se sluneční terasou s lehátky a menší bar. V době našeho pobytu byl bazén v rekonstrukci.
V hotelu jsme využívali polopenzi, snídaně i večeře byly formou celkem bohatého bufetu. Jídlo bylo dobré a chutné.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Venus Trade and Tours