Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 1 | 3
Ochrana osobních údajů
© 2006 Cestujeme Evropou

Všechny recenze ubytování a lodí

Recenze: 521
 
 
Pausania (hotel)
 
19.11.19 19:49
Itálie » Benátky
CK: Booking.com
 
 
Pobyt 10/2019
Stylový hotel v klidné lokalitě - městská část Dorsoduro, do centra na San Marco se dá dostat vaporettem z nedaleké zastávky Ca' Rezzonico, popř. S.Basilio nebo pěšky asi za 20 minut.

Ubytování: 4-lůžkový pokoj v podkroví, koupelna (vana, WC,bidet, fén, toaletní potřeby, denně výměna ručníků), TV-sat, indiv. klimatizace, set na přípravu kávy a čaje, 2 ks 0,5 l vody při příjezdu, trezor zdarma. Minibar - konzumace poplatek. Relativně málo úložného prostoru pro 4 osoby. V pokoji byla pouze jedna skříň bez polic.
Denní úklid.
Wifi zdarma.

Stravování: Snídaně formou bufetu - džusy, voda, mléko, sladké pečivo, bílé pečivo, koláče, palačinky, marmelády, máslo, margarín, sýry, 2 druhy salámů, jeden druh zeleniny denně obměňován, ovoce, cornflakes.
Káva a čaj s obsluhou.
Obsluha u snídaně by mohla být milejší a vstřícnější.

Personál na recepci příjemný a nápomocný.

V době našeho pobytu, koncem října, bylo docela hodně komárů, nemohli jsme moc větrat - v oknech nejsou sítě proti hmyzu, tudíž stěny jsou flekaté od zabitých komárů.

V hotelu není výtah. Pokoje v 1.a 2.patře jsou přístupné po docela příkrých schodech.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sorea Hutnik 2 (hotel)
 
11.10.19 19:57
Vysoké Tatry » Tatranské Matliare
 
 
Hotel se skládá z komplexu dvou hotelů Huník 1 *** a Hutník 2** já zvolil druhou možnost.
Poloha je v srdci Vysokých Tater cca 20-25 minut chůze od nádraží električky v Tatranské Lomnici.
K lanovce stanice "Štart" zhruba 4km po turistické trase.

Pokoje základní jednoduché vybavené s posezením a TV,koupelna s vanou k dispozici jen tuhé mýdlo.
Wifi je pouze v loby u recepce na pokoji ne - rychlost kolísavá.

Součástí je bazén a sauna - nevyužito tj nehodnoceno.
Využit bowling - hodina 9 euro.
Bar u recepce za přijatelné ceny.

Stravování - polopenze:
Strava se podávala v Hutníku 1 - obě části jsou propojené chodbou.
Snídaně i večeře bufetovou formou byli takové průměrné večeře zaměřeny spíše na hotovky(guláš a pod,),ale byl i řízek či špíz. Večeře byli od 18:00 do 20:00 a po sedmé už nebyl rozhodně takový výběr jako když se šlo hned z kraje.

Hotel určitě doporučuji vynikací poloha a slušný poměr cena/výkon!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Park Inn by Radisson Katowice (hotel)
 
11.10.19 19:24
Polsko » Katowice
CK: Agoda
 
Hotel 4* kategorie v okrajové části Katowic. Autobusová zastávka městské dopravy "Bytkowska Centrum Targowe" přímo u hotelu přímé spojení s centrem a vlakovým i autobusovým nádražím. Doba jízdy 20-22 minut. Alternativou může být i tramvaj cca 15 minut chůze od hotelu - zastávka "Wełnowiec Plac Alfreda".

Rezervován jednolůžkový pokoj - pokoj pohodlný čistý plně vybavený:klimatizace,chladnička(balená voda v ceně),set na kávu/čaj,trezor.
Koupelna s vanou a vysoušečem vlasů,toaletní potřeby k dispozici,ne moc prakticky je řešeno umyvadlo,které je přímo na pokoji navrch malinké a ne moc k praktickému použití.
Wifi v ceně pracovalo výborně.

Snídaně bufetové chutné - dostatečný výběr teplého i studeného.

PS: Samotné Katowice nic moc nenabízejí,ale v dojezdové vzdálenosti (bus/vlak) je Kraków,Osvětim,Wieliczka ..
Tento hotel je za výbornou cenu ve stejné kategorii se k ní např. v Krakówě nepřiblížíte ani omylem,takže to může být dobrá volba pro toho kdo preferuje kvalitní ubytování.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Vittorio (hotel)
 
09.09.19 14:21
Itálie » Ischia » St. Angelo
CK: Fischer
Vittorio je rodinným hotelem s poměrně stálou klientelou především z Itálie, Německa a Ruska. První dojem z ubytování je spíše rozpočitý neb máte dojem, že za ty peníze by to mohlo být lepší. Pokoje jsou vcelku malé a docela sparťansky zařízené, navíc nábytek toho hodně pamatuje. Nicméně náladu si mírně zlepšíte už nahlédnutím do koupelny/WC a pak úplně, když vstoupíte na prostornou terasu.
V hotelu jsme měli zaplaceny jen snídaně, byly skrovné, ale chutné. Pokud jsme nevýletovali, zašli jsme do hotelové restaurace i na oběd - obvykle lehčí salát + pití. Na večeře jsme chodili do okolních tavaren.
Hotel má svoji pláž a jeho hosté zde mohou využívat slunečníkové sety zdarma. Moře bylo vcelku vlídné a dost teplé.
Personál hotelu se jevil velmi ochotný, úklid pokojů denní, vč. výměny ručníků.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tatrawest (hotel)
 
28.07.19 18:35
Roháče » Zuberec
 
Příjemný hotel staršího data, což je na vzhledu bohužel znát, ale všechno vyváží velmi příjemný a ochotný personál, čisté pokoje a dobré jídlo.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Inter Costieres (hotel)
 
23.07.19 12:11
Francie » Nimes
CK: CK Redok
 
Hotel se nachází na okraji Nimes, v okolí je spousta supermarketů.
Pokoje jsou malé, stísněné, s malým oknem, bez balkonu. Chybí zde úložné prostory, není zde skříň, pouze malá věšáková stěna.
Koupelna je také malá, se sprchovým koutem. Ručníky, fén a hygienické potřeby jsou k dispozici.
Pokoj byl po celkové rekonstrukci, vše nové a čisté.
Na pokoji je klimatizace, Wifi, televize.
Snídaně jsou podávány formou bufetu, výběr byl dostačující.
Hotel je vhodný opravdu jen na přespání.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Costa Magica Loď
 
24.06.19 21:37
Plavby » Loď
CK: PT Tours
 
 
Plavba 5/2019, trasa: Stockholm, Helsinky, Petrohrad, Talllin, Stockholm
Naše první plavba, takže ani nevím, jak přesně hodnotit, proto hodnotím jako bychom byli v hotelu.
Loď je starší (rok výroby 2004), ale udržovaná.

Měli jsme vnitřní kajutu 2302 (uprostřed lodi), z důvodu velké hlučnosti (nějaké motory, turbíny, přesně nevím, špatně jsem rozuměla) jsme na druhý den požádali o výměnu. Ráno nám na recepci řekli, že nemají místo, že loď je plně obsazena. Byl den na moři. Nicméně odpoledne se nějakým zázrakem našla volná kajuta a my jsme se mohli přestěhovat. Dostali jsme kajutu s oknem na přídi č. 2212. Podstatně více to houpalo než uprostřed lodi. Pokud bych si mohla vybrat, tak příště už jen kajutu někde uprostřed lodi.
V kajutě bylo vše potřebné - koupelna (sprcha, WC, kosmetické ubrousky, kosmetické zrcadlo, sprchový gel, mýdlo, tělové mléko a ... Číst více
Kajuta
Interiér
Exteriér
Bazén
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Park (pension)
 
08.06.19 20:14
Slovinsko » Laško
CK: Booking
 
Penzion 3* kategorie v městečku Laško přímo naproti místního termálního aquaparku(v penzionu dostanete na dobu pobytu 20% slevu na celodenní vstup).
Od vlakového nádraží a supermarketu asi 10-12 minut chůze.

Pokoje čisté střední velikosti vybavené televizí,velkou chladničkou a rychlovarnou konvici.
Menší koupelna s celkem malým sprchovým koutem k dispozici tekuté mýdlo.
Wifi v ceně fungovalo celkem slušně.
Bez úklidu!

Možnost servírované snídaně - nevyužil jsem.

Součástí je restaurace s terasou za slušné ceny (káva 1,30 - 1,60 eur,velké pivo 2,50 eur) z jídel jen polotovary (pizza 5,50 eur,pak nějaký kebab).

Lze doporučit v poměru cena/výkon a velmi dobrá poloha.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Grifone (hotel)
 
06.06.19 21:56
Itálie » Dolomiti » Passo Campolongo
CK: Neckermann
Pobyt 2/2019.
Rodinný hotel Grifone se nachází v klidné lokalitě v průsmyku Passo Campolongo v 1875m n.m. Skiareál Arabba, Alta Badia - Sella Ronda je vzdálený asi 950 m, za dobrých sněhových podmínek příjezd na lyžích možný k hotelu. Hotelový skibus zdarma v určitých časech nebo na zavolání.

Vybavení:
restaurace, bar, společenská místnost, živá hudba (sporadicky), vinotéka, úschovna lyží a lyžařských bot - chtělo by to renovaci, výtah, parkoviště, krytá stání za poplatek.

Bazén s vířivkou, osušky (zdarma), lehátka.
V rámci wellness centra (sauna, pára,relaxační koutek s lehátky, masáže (za poplatek)) zdarma k dispozici voda, bylinkový čaj.

Ubytování - hotel disponuje různými typy pokojů. Náš pokoj Junior Suite (byli jsme 2 dospělí + 2 děti) - krásný prostorný pokoj s výhledem na masiv Sella s manželskou postelí, s ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
MSC Preziosa Loď
 
27.04.19 23:01
Plavby » Loď
CK: J&M cruise
 
 
Druhou dvouokruhovou karibskou plavbu Martinik a zpět jsem absolvovala 23.3.-6.4.2019 na lodi MSC Preziosa v kajutě Fantastica inside č.10023.Vzhledem k tomu, že už mám srovnání mezi loděmi MSC můžu být přísnější a proto píšu, že Preziosa je skvělá po všech stránkách.Kdo začne na menších a starších lodích, vidí technický a designový pokrok.Služby kajutového stevarda na vysoké úrovni.Servírované večeře jsou obecně nadlouho, takže si vždy předem"něco malého zobnu", a pak se věnuju společenské konverzaci bez stresu z hladu.Co mě potěšilo, v bufetu přidali na zelenině v různých variantách úpravy.Na lodi bylo čisto, stále bylo vidět personál při šůrování čehokoliv.Uvnitř lodi je nespočet barů a esteticky vyvedených zákoutí.Množství personálu bylo zřejmě správně nastaveno, neb jsem nezpozorovala žádné zádrhely.Loď je vhodná hlavně pro dny na moři, neb obejít všech 18 palub vezme nějaký čas a energii.Jako koupač oceňuji že vířivky a všechny bazény které jsem měla možnost vyzkoušet fungovaly bezvadně.Divadlo veliké, navštívila jsem představení Kleopatra a Ghost masters.Dávali i Masku, tak snad příště.Loď poměrně často houpala.Kdo si není jist žaludkem, je lepší s tím počítat.Taky je možné, že loď fungovala jako MHD v karibské oblasti, neb jsme prakticky denně potkávali kufry na chodbách a v podvečer lidi se záchrannými vestami.
Kajuta
Interiér
Exteriér
Bazén
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Adria (hotel)
 
27.04.19 21:30
Česko » Karlovy Vary
CK: Agoda
 
Hotel 3* kategorie ve starší budově na kraji KV blízko autobusového nádraží do centra asi 10 minut chůze.
Pokoj střední velikosti,čistý - avizován minibar a set káva/čaj,ale nebylo k dispozici.
Koupela s vanou k dispozici mýdélko a šampón.
Topení sice topilo,ale bylo malé a pokoj rozhodně nevytopilo.
Wifi zdarma OK.
Snídaně bufetové,ale opravdu to nejlevnější co se dá sehnat teplý bufet sekaná a nějaké těstoviny ?!
Zdlouhavé ubytování na recepci slečna,která neuměla pořádně česky,nejdříve nemohla rezervaci vůbec najít pak zdlouhavé vyplňování formuláře,odečítaní na kalkulačce 700 minus 666,nedokázala vytisknout doklad a nakonec neměla ani na vrácení to celá trvalo snad 20 minut.
Využito na jednu noc za skvělou cenu ..
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
24.02.19 16:02
Madeira » Funchal
CK: Fischer
 
Hotel se nachází v hotelové části Funchalu, přímo na Estrada Monumental. Do historického centra je to přibližně 2km. Je to bezproblémová procházka nebo lze busem, zastávka přímo před hotelem. V okolí hotelu je spousta obchůdků i větších obchodů a restaurací. Pod hotelem začíná pěší promenáda, která vede kolem pobřeží až do Camara de Lobos. Jsou zde i dvě veřejné koupaliště - Lido.
Hotel má venkovní bazén, který je dle počasí vyhřívaný. U baru je velká terasa s lehátky a bar. Lze zdarma využívat i vnitřní bazén a vířivku. Za poplatek je zde i wellness.
Ručníky k bazénu jsou zdarma.
Pokoje jsou prostorné, s velkou koupelnou (ručníky, toal.potřeby, fén). Na pokoji je k dispozici varná konvice s kávou a čajem (průběžně doplňováno). Je zde tv, wifi, lednice.
Prostorný balkon s výhledem na oceán (za příplatek), zahradní nábytek.
Hotel nabízí polopenzi+ (nápoj k večeři zdarma - nealko i alko). Jídla dostatek a výborné. V průběhu týdne byly podávány tématické večeře. Vše formou bufetu.
Naprostá spokojenost!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Puerto de la Cruz (hotel)
 
30.12.18 21:24
Tenerife » Puerto de la Cruz
CK: Neckermann ČR
 
Hotel 4* kategorie se nachází na kraji Puerta de la Cruz kousek od hotelu zastávka autobusů Tucán odkud odjížději busy společnosti Titsa všemi směry včetně přímého spojení s oběma letišti či NP Teide.
Kousek od hotelu několik minimarketů větší asi 8 minut chůze.

Pokoje čisté střední velikosti(dostal jsem starší pokoj jsou tam i renovované) s klimatizací,TV,trezorem a balkónem s posezením,wifi zdarma pracovalo dobře.Na pokoji nebyla lednička ač byla avizovaná! Právě ledničku a set na kávu/čaj bych u čtyřhvězdy očekával!
Koupelna s vanou,fénem včetně toaletních potřeb.

Stravování formou polopenze vynikajíci.Formou bufetu obrovský výběr všeho. Na večeři vždy 3 druhy grilovaného masa (včetně ryb) a dvě další.
Ceny nápojů velké pivo 3,20 euro,cola do trojky 2,80 euro.
Restaurace byla prosrorná,ale hotel nemá dostatek personálu a nestačilo se sklízet tj. se někdy (večeře) čekalo na stůl,ale max tak 3 až 5 minut.

Pláž nehodnotím byl jsem tam koncem listopadu a koupání nebylo cílem v okolí Puerta da la Cruz jsou černé sopečné pláže nejbližší cca 10 minut chůze od hotelu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Ibis budget Madrid Calle Alcalá (hotel)
 
30.12.18 20:47
Španělsko » Madrid
CK: Accorhotels
 
Klasický Ibis budget tj. na přespání.
Malé účelné čisté pokoje s TV a wifi(pracovalo dobře),malinký sprchový kout s umyvadlem a oddělené wc.
Základní kontinentální snídaně doplněná o salám a sýr.
V loby automat na kávu a chlazené nápoje.
Ani ne pět minut chůze od stanice metra Suanzes v okolí několik restaurací,Mcd a supermarket.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Charles (app./studio)
 
30.12.18 20:21
Maďarsko » Budapešť
CK: Agoda
 
Hotel 3* kategorie.
Mínusem je poloha v kopci nad hradem Buda - spojení s centrem autobusy MHD (110,112,8E)zastávka přímo u hotelu Mészáros utca.

Pokoje studiového typu čisté velmi prostorné s posezením,trezorem a TV,wifi zdarma k dispozici šlapalo velmi dobře.
Koupelna s vanou k dispozici fén. Z toaletních potřeb tuhé mýdélko a mini šampón(ale za čtyři noci nebylo doplněno).
Součástí pokoje minikuchyňka - vybavení neposoudím nevyužíval jsem,ale nebyla rychlovarná konvice ani mikrovlnka!
Velká chladnička s mrazáčkem,která sloužila i jako minibar.

Snídaně velmi dobré - teplý a studený bufet,ovoce zelenina na kategorii hotelu rozhodně nadprůměrná!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací