Ubytování

Recenze ubytování · Západní

Inter Costieres

Francie » Nimes Hotel
dope
Petra / 1 949xNa RN od 13.11.10 · 13 letNaposledy 05.07.24 16:39 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiCK Redok23.07.19 12:11
Hotel se nachází na okraji Nimes, v okolí je spousta supermarketů.
Pokoje jsou malé, stísněné, s malým oknem, bez balkonu. Chybí zde úložné prostory, není zde skříň, pouze malá věšáková stěna.
Koupelna je také malá, se sprchovým koutem. Ručníky, fén a hygienické potřeby jsou k dispozici.
Pokoj byl po celkové rekonstrukci, vše nové a čisté.
Na pokoji je klimatizace, Wifi, televize.
Snídaně jsou podávány formou bufetu, výběr byl dostačující.
Hotel je vhodný opravdu jen na přespání.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 63%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Tahiti Motel Airport

Francie » Francouzská Polynésie-Tahiti » Papeete Hotel
hancaM
Hanka / žena / 5 750xNa RN od 11.09.07 · 16 letNaposledy 23.12.19 14:19 · 4 rokyZobrazit profil
WiFiBez02.11.17 14:47
Motel stojí v bezprostřední blízkosti tahitského mezinárodního letiště v Papeete, což je jeho největší výhodou. Stojí na vyvýšeném místě, pěšky se lze k budově dostat do dosti strmého kopce a po schodech. Ale není to nemožné. Autem lze dojet až před recepci, pod hotelem jsou krytá místa k parkování zdarma. Pokoje jsou moderně vybavené, mají klimatizaci a celoprosklené venkovní stěny pokojů. Je odsud vidět na samotné město i na letištní plochu a oceán. Požadovali jsme nejvyšší patro a to jsme také dostali. K noclehu je možno pořídit i snídaně, ale ne nijak bohaté. Personál hotelu není příliš přátelský. Jelikož jsme odlétali z ostrova v časných ranních hodinách, umístění hotelu nám velmi vyhovovalo. Co se týče dosažitelnosti centra města Papeete z hotelu, není to úplně blízko. S jinou dopravou po městě než autem nemáme zkušenost.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 70%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Vanira Lodge

Francie » Francouzská Polynésie-Tahiti » Teahupo'o Bungalovy
hancaM
Hanka / žena / 5 750xNa RN od 11.09.07 · 16 letNaposledy 23.12.19 14:19 · 4 rokyZobrazit profil
WiFiBez02.11.17 14:26
Jedná se o ekologický komplex bungalovů umístěný vysoko nad mořem uprostřed rozsáhlé náhorní planiny porostlé bujnou vegetací. Za jeho výstavbou stojí renomovaní místní stavební architekti – bratři, kteří jej postavili s určitou vizí. Bungalovů je zde několik typů a velikostí. Pro dvě osoby či pro celé rodiny. Všechny stavby jsou vybudovány z přírodních materiálů a především z místních materiálů: lávových kamenů, písku, dřeva. Každý bungalov je pečlivě ukrytý v zeleni před ostatními, má krásný výhled na oceán , terasu… Nabízí i několik wellness bungalowů, kde je navíc klimatizace a vířivá vana na venkovní terase. Obývali jsme jeden z nich. Tvořil ho obývací pokoj s ložnicí dohromady, klimatizace, soubor rychlovarné konvice a nádobí pro přípravu kávy a čaje. Polovina stropu této místnosti byla vyložená bambusovým dřevem a druhou část stropu tvořila skládačka z drobných kamínků a mušlí, vylovených z moře – ta přímo nad ložnicí.. Všechno ostatní příslušenství (wc, sprcha, posezení) bylo umístěno venku, opět pečlivě ukryto zrakům okolních či sousedů. Vše osázeno spoustou zeleně a květů – vchod do bungalowu je téměř květinami maskován a není zřetelný… střecha bungalowu je porostlá travou, která je uměle zavlažována. Na venkovní terase jsou dvě lehátka se stolkem, vířivá vana obložená květy čerstvých ibišků, venkovní sprcha a wc. V areálu je recepce včetně baru a hlavního bungalowu, ve kterém jsou podávány snídaně. Zároveň zde přes den funguje restaurace nejen pro hotelové hosty, kdy jídelní stoly jsou rozmístěny na zatravněné ploše s výhledem opět přímo na oceán. V areálu je společný malý bazén, hřiště. Místo i celý projekt jsou opravdu ojedinělé a bezvadně propracované.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Fare Manureva

Francie » Francouzská Polynésie-Moorea » Haapiti Bungalovy
hancaM
Hanka / žena / 5 750xNa RN od 11.09.07 · 16 letNaposledy 23.12.19 14:19 · 4 rokyZobrazit profil
WiFiBez02.11.17 14:01
Privátní ubytování v plážovém domku - bungalovu ze dřeva, s vjezdem hned ze silnice, ale přesto v zelené zahradě hojně porostlé vegetací, cca 250 m od písečné pláže na západním pobřeží Moorea. No společném pozemku zde stojí tři stejné plážové domky u sebe – jeden v zadní linii obývají majitelé objektu ( francouzský manželský pár) a dva domky v přední linii s vlastní oddělenou zahrádkou a terasou s posezením, které jsou k dispozici nájemcům. Nikdo si navzájem nepřekáží, dbá se tu o naprosté soukromí každého nájemníka. Domek je rozdělen na dvě části, má vysoké stropy s odhalenými trámy. V jedné části je kuchyňský kout s lednicí a kuchyňským nádobí spolu s obývací částí: pohovka, konferenční stolek, televize se satelitním programem, ze které se vychází na dřevěnou terasu s výhledem do zeleně, na banánovníky a záhonky ozdobené velkými lasturami, o které pečuje paní majitelka. Druhou polovinu domku tvoří prostorná koupelna se sprchovým koutem a wc, chodba a ložnice s východem též na venkovní terasu. V domku jsou stropní a stojanové ventilátory. Jednoduché, účelné zařízení a ubytování, které pro pobyt na ostrově, kdy člověk stráví v ubytování minimum čas, bohatě stačí. Velké plus jsou velmi příjemní majitelé, hovořící francouzsky a anglicky. Nám se podařilo navázat s nimi docela úzký přátelský kontakt.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Zenitude Hôtel Résidences Les Hauts d'Annecy

Francie » Annecy Hotel
anka
Jola / žena / 1 082xNa RN od 06.11.07 · 16 letNaposledy 07.07.24 16:41 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiČedok20.09.17 21:42
Pobyt 9/2017 - tranzitní ubytování

Hotel se nachází asi 2 km od centra Annecy. Je vystavěn ve svahu, recepce se nachází ve 2.patře. U hotelu možnost parkování. Hotel nemá restauraci, pouze "snídaňovou místnost".

Dvoulůžkový pokoj (bez balkonu) s výhledem do svahu a na sousední hotel byl moderně zařízen. Relativně dobře odhlučněný. Na pokoji TV, telefon, skříň, koupelna (sprcha, WC, fén, tekuté mýdlo). Set na přípravy kávy a čaje. Součástí pokoje byl i kuchyňský kout (vybavený) včetně mikrovlnky, lednice, myčky nádobí. K dispozici utěrka. V pokoji byly ještě pravděpodobně propojovací dveře, které byly uzavřeny.
Wifi zdarma, dobrý signál.
Na první pohled pokoj působí velmi dobře, ale...ve sprše se nacházela plíseň, špinavé WC, čistota pokoje i koupelny byla na nízké úrovni, z tohoto důvodu snižuji hodnocení. Celkově je to obrovský hotel, který slouží i jako ubytovna.

Snídaně - studený bufet (salámy, sýry, máslo - sladké, slané, džemy, cornflakes, sladké pečivo, chléb). Káva (dobrá) z automatu, různé druhy čajů, džus. Možnost si připravit vajíčka. Toustovač.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 63%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Park Inn by Radisson Harlow

Velká Británie » Londýn » Harlow Hotel
anka
Jola / žena / 1 082xNa RN od 06.11.07 · 16 letNaposledy 07.07.24 16:41 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiČedok30.09.14 19:26
Pobyt 9/2014. Park Inn Hotel by Radisson Harlow je vzdálen od Londýna asi 40 km. Stojí kousek od dálnice, u rušné silnice. Jednopatrový hotel bez výtahu je vystavěn do čtverce s atriem včetně posezení, do kterého jsou orientované okna pokojů - takže se dalo v klidu spát, ruch z ulice nerušil. K vybavení patří restaurace, bar. Bazén a saunu jsme nevyužili. WiFi zdarma.

Ubytování: 2-lůžkový pokoj byl moderně a prakticky vybaven: manželská postel (jedna peřina), TV-sat, skříně - dostatek úložného prostoru, indiv. klimatizace/topení, trezor (zdarma), fén, set na přípravu kávy a čaje (2 druhy kávy, čaje, smetana, cukr, varná konvice), koupelna (vana, WC, tekuté mýdlo). Pečlivý úklid.

Stravování: snídaně - teplá (párky, sázená vejce, fazole, slanina) i studená kuchyně (salám, sýry, máslo, margarín, sladé pečivo, chléb včetně toustového, bageta, cornflakes). Nápoje - automat na kávu, různé druhy čaje, mléko (teplé i studené), džusy (vodnaté). Chyběla zelenina.

Parkování u hotelu zdarma.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Ambassadeur

Francie » Paříž Hotel
anka
Jola / žena / 1 082xNa RN od 06.11.07 · 16 letNaposledy 07.07.24 16:41 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiČedok30.09.14 13:18
Pobyt 9/2014. Nekuřácký hotel v klidnější severní části Paříže, od stanice metra Guy Môquet je to asi 5 minut chůze, autobusová zastávka 200 m. Pěšky lze dojít (2,5 km) na Montmartre k bazilice Sacré-Coeur.

Vybavení: výtah, snídaňová místnost, úschovna zavazadel. Možnost pronájmu trezoru u recepce (3,5euro/den).

Ubytování: Měli jsme 2-lůžkový pokoj č.65 - 5.patro s výhledem do dvora (výhodou, že nebylo slyšet hluk z ulice). Pokoj byl menších rozměrů (stísněný pocit navozovaly růžové tapety barokního stylu a tmavě červený závěs) - manželská postel (jedna peřina), "vestavné" skříně, resp. pokoj byl rozdělen přepážkou a vznikl prostor pro zděné skříně (byl v nich cítít zápach, vedlo tam nějaké potrubí), TV -sat, indiv. klimatizace (nevyužili jsme), koupelna (relativně prostorná - sprcha, WC, fén, tekuté mýdlo). Úklid OK, denní výměna ručníků.
Nevýhodou - žádné odhlučnění pokojů. Bylo slyšet vše...každý rozhovor, přepínání TV programů atd.

Hotel se postupně rekonstruuje.

Stravování - bufetová snídaně - jeden druh kávy a čaje, mléko (teplé i studené) - vše v konvicích, jeden druh bílé bagety, croissant, máslo, margarín, jeden druh taveného sýra, šunka (delegátkou nám bylo řečeno, že plátek na osobu), marmelády, voda, 2 druhy džusů, cornflakes. Chyběla zelenina, ovoce.

Personál v jídelně mluvil pouze francouzsky.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 67%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

No name Plouha dům

Francie » Bretaň » Plouha Soukromí
Pricki
Renata / žena / 2 024xNa RN od 13.02.07 · 17 letNaposledy 23.09.22 10:33 · před rokemZobrazit profil
WiFiCasamundo01.09.13 20:06
Soukromý dům na kraji obce Plouha- část Kérégel. Dům byl max. pro 8 lidí. V jeho okolí byly ještě dva stejné domy. V přízemí byla malá garáž s myčkou nádobí a pračkou. z garáže se vcházelo rovnou do kuchyně, na kterou navazoval obývák. V přízemí byla ještě ložnice a sociálka. V patře byly 3 ložnice po dvou postelích. Vše čisté a prostorově dostačující. Na zahradě byl zahradní nábytek a gril.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

No name Cléder dům

Francie » Bretaň » Cléder Soukromí
Pricki
Renata / žena / 2 024xNa RN od 13.02.07 · 17 letNaposledy 23.09.22 10:33 · před rokemZobrazit profil
WiFiCasamundo01.09.13 19:46
Soukromý dům pro max. 9 osob. Dole byla velká kuchyň s jídelnou (myčka, lednice, konev, sporák s troubou, veškeré nádobí), dále velký obývák s LCD TV, jedna ložnice a sociální zařízení. V patře byly další 4 ložnice (3 pro dvě osoby, jedna pro jednu osobu) - ty byly zařízené skroměji, jen postele a police. Skříně tu nebyly, ale prostoru bylo dost. V patře byl samostatný WC a koupelna. U domu byla velká a hezky zařízená zahrada se zahradním nábytkem, slunečníkem a grilem. K domu patřila i garáž, která se dala využívat. Dům je na kraji vesnice v klidné části, do centra je to kousek, na pláž asi 3 km. Majitelé nám dům předali, pak už jsme je viděli opět až při odjezdu. Vše bylo bez problémů, vše čisté a pobyt se nám tu moc líbil.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 95%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Moderne du Temple

Francie » Paříž Hotel
Kirscha
Daniela / žena / 191xNa RN od 02.06.11 · 13 letNaposledy 09.11.15 13:44 · 8 letZobrazit profil
X07.08.11 15:55
Maličký velice jednoduchý hotýlek kousek od Náměstí Republiky (metro). Velice jednoduše zařízený, malinké pokoje na hranici noclehárny. Snídaně slabé. Koupena jako v Premiere Classe (obdoba F1). Umístění výborné, Metro na Place de la Republique nebo kousek od hotelu (nefunkční koridory, nepoužívaly jsme) Okolo spousta restaurací, MacDonald, bistra. Čtvrť přistěhovalců, ale čisto a bezpečno. V receenzích z poslední doby uváděna změna majitele a pokles na hranici únosnosti, tedy nevím, zda doporučit, asi ne, protože už za nás (2009) personál neochotný (slovensky mluvící) a úklid se nekonal. příště již jistě jiný hotel.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 35%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Teplota Srážky Vítr
Dnes 06:0029°0 mm3 m/s
Dnes 08:0032°0 mm4 m/s
Dnes 12:0036°0 mm6 m/s
Dnes 18:0031°0 mm5 m/s
Zítra 00:0025°0 mm3 m/s
Zítra 06:0029°1 mm5 m/s
Zítra 12:0033°0 mm4 m/s
Zítra 18:0030°0 mm4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!