Ubytování

Recenze ubytování · Všeobecné

Eden Beach

Ostatní státy » Kréta » Rethymno-Adelianos Campos Apartmány/Studia
jani22
Jana / 1xNa RN od 15.05.11 · 13 letNaposledy 09.09.12 22:33 · 11 letZobrazit profil
FiroTour15.05.11 11:09
Loni v červenci dovolená na Krétě,ubytování v rodinném apartmanovém hotelu,kde tehdy byli jen klienti Firotour(což se po našem pobytu měnilo).Polopenze velmi chutná,pláž majiteli neudržovaná,ale teměř bez lidí.Blízkost města velmi dobrá,takže pokud se nechcete jen válet,je to ůžasné.Úklid pokojů nic moc.Půjčení auta super si procestovat vnitrozemí-silnice velmi kvalitní,na to,že vedou krkolomnými horami.....na personálu byla cítit pýcha,ale ve městě byli lidé velmi vstřícní a milý.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 80%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Iliada

Ostatní státy » Kypr » Protaras Hotel
Milan
Milan / 53xNa RN od 27.02.07 · 17 letNaposledy 29.09.12 17:26 · 11 letZobrazit profil
Čedok21.09.10 18:02
Čtyřhvězdičkový hotel Iliada stojí asi 50 m od nejlepší pláže na ostrově. Nabídka jídel v hotelu je velmi dobrá, výrazně slabší jsou jen snídaně. Pokoje se uklízí denně, ručníky a osušky se mění rovněž každý den. Hotel bezplatně půjčuje i vlastní plážové osušky, které je možno každý den měnit. Pokoje jsou standartně vybaveny, je zde klimatizace, televize a lednička. K místnímu koloritu zřejmě patří i kyperští mravenci, kteří s oblibou cestují přes den po pokojích. V těsné blízkosti, vpravo od hotelu Iliada, stojí hotel Silver Sands Beach, který si doprostřed mezi oba hotely umístil velkou hlučnou klimatizační jednotku a navíc má v provozu ještě jednu malou, polorozpadlou a mnohem hlučnější. Tyto jednotky obtěžují 24 h denně svým hlukem celé okolí obou hotelů. Aby si klienti hotelu Iliada ještě více užili dovolené, má hotel Silver Sands Beach téměř pod balkony hotelu Iliada několika kubíkový kontejner na odpady, aby mohl zápachem obtěžoval celé okolí. CK Čedok má pochopitelně zamluvené ty nejhorší pokoje směrem k hotelu Silver Sands Beach. Levá strana hotelu Iliada je bez problémů.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 84%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Astris Sun

Ostatní státy » Řecko - Thassos » ASTRIS Hotel
panjo
Josef / 20xNa RN od 08.06.07 · 17 letNaposledy 09.09.12 22:33 · 11 letZobrazit profil
Alivia21.07.10 11:20
Slušný hotel, mohu doporučit, též CK.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 64%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Brisas del Mar / de Coche

Ostatní státy » Venezuela » Isla Margarita Hotel
emil2008
Emil / muž / 9xNa RN od 30.09.08 · 15 letNaposledy 09.09.12 22:33 · 11 letZobrazit profil
Neckermann15.10.08 12:02
Fredy a italský majitel Claudio jsou absolutně neschopní vedení toho, čemu říkají "hotel". Proč by se jinak k hostům chovali stylem, že vám ani neodpoví na pozdrav, nereagují na žádné reklamace, jídlo je odporné a pořád stejné, špinavá jídelna připomínající 70tá léta z vojenského prostředí, špinavé talíře a příbory, All Inklusive: jídlo dostanete pouze 3x denně a bar je skoro pořád zavřený!!! Ani se nedivím, že už je hotel jednou přejmenovaný (z Brisas de Coche na Brisa del Mar). Bazén - špinavá voda -jen o neco lepší než v moři, kde to byla katastrofa. Prostředí hotelu - kolem bungalovů hromádky trusů od oslů, které za celou dobu pobytu nikdo neuklidil. V bungalovech věčně nefunkční klimatizace, v celém areálu téměř každý večer vypadával elektrický proud. Více info a fotografií zde: www.brisas-de-coche-del-mar.nazory.cz
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 24%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Ruspina

Ostatní státy » Tunisko/Monastir » Skanes Bungalovy
Trochy
Jiří / 1 765xNa RN od 22.02.08 · 16 letNaposledy 15.07.22 12:35 · 2 rokyZobrazit profil
Čedok10.10.08 08:10
Hotel Ruspina tvoří čtyřhvězdičkový hotel poblíž komunikace a tříhvězdičkové bungalovy rozmístěné v zahradě poblíž bazénu a oddělené od moře zdí.Přístup k moři je okolo bazénu po betonové cestičce.Pláž je dostatečně široká a čistá,bez nafty a medůz.V době večerního příboje však mnohdy vyplavuje moře traviny a řasy s plastovým odpadem z lodí kotvících v rejdě.Traviny jsou hrabány zřízenci a odklízeny.Ubytování v bungalovech je klidné a příjemné.Na stravu se chodí do hotelu.Pokoje jsou dvoulůžkové,koupelna prostorná s teplou i studenou vodou.V pokoji televize,po složení kauce 30TND je zapůjčen ovladač a po odevzdání zpět je kauce vrácena.Každý den prováděn úklid a výměna povlečení.Přesto,že jsme si nechávali cenné věci v bungalovu,nikdy se nic neztratilo.Personál příjemný.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 76%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Vincci Taj Sultan

Ostatní státy » Tunisko » Hammamet Yasmine Hotel
Kri.girty
Kristýna / 8xNa RN od 09.01.07 · 17 letNaposledy 09.09.12 22:33 · 11 letZobrazit profil
Fischer15.01.08 14:05
Hotelu nelze nic vytknout, výborná strava, obrovský výběr, pokoje pěkné, čisté, uklizené denně. Parádní venkovní bazén, do vnitřního jsme chodili pozdě večer, byli jsme tam sami. Pláž před hotelem denně uklízená od naplavenin, lehátek a slunečníků dostatek, písek jemný, příjemný. Okolí hotelu pěkné, krásná promenáda, večer příjemná atmosféra. V okolí jsou obchody, bankomat, casino, butiky. Místo Hammamet Yasmine doporučuji, hotel také. Krásná dovolená. Byli jsme na parádním dvoudenním výletě na Saharu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Homere

Ostatní státy » Tunis - Djerba » Aghir Hotel
editea
Edita / žena / 1 123xNa RN od 08.01.07 · 17 letNaposledy 03.02.21 09:27 · 3 rokyZobrazit profil
CK Fischer13.09.07 22:01
Přestože šlo o "pouze" 3*** hotel, služby byly výborné, všude čisto, pořádek a fantastický personál a animátoři, kteří vás do ničeho nenutili, ale opravdu dokázali pobavit. Škoda že moře na Djerbě není úplně tak průzračné jako třeba v Řecku, ale zase vůně, co se mísí vzduchem jsou nenapodobitelné! Hotel má svou zvláštní atmosféru a spíše je domácký a není to nijak obrovský komplex. Pokojské nám vytvářely pro radost každý den jiné varianty labutí na posteli a není opravdu co vytknout. a jejich kuchyně? fantastická! Jemně kořeněná až pálivá, ale výborná a každý den jiné zákusky a dobroty. Fakt to předčilo mé očekávání a moc se mi tu líbilo.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 96%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Hilton Long Beach Resort

Ostatní státy » Egypt » Hurghada Hotel
Mariana
Markéta / žena / 839xNa RN od 05.12.06 · 17 letNaposledy 17.02.20 01:50 · 4 rokyZobrazit profil
Eximtours11.09.07 09:01
Luxusní velmi rozlehlý komplex v překrásné zahradě.Klidná poloha přímo u moře a asi 20km od centra Hurghady kam se v pohodě dostanete levným taxíkem.Komfortně vybavené pokoje s balkonem,nebo terasou,velká koupelna.Téměř všechny pokoje mají výhled na moře.Ubytování je buď v hlavní budově,ve vilkách,nebo v pavilonu kde jsou rodinné pokoje.Tam jsme bydleli my a bylo to suprový.Pavilon má vlastní bazén a bar,i v poledne bylo dost volných lehátek.Jinak je v komplexu celkem sedm bazénů.Pokud nechcete chodit pěšky(přece jen z těch zadním vilek je to na pláž asi 10min)tak stačí zavolet do recepce a oni vám pošlou takový to golfový autíčko,který vás odveze třeba na pláž,nebo k hlavní budově.Jinak jsou k dispozici dvě restaurace,jedna je víc italská tam jsme chodili my,ale můžete chodit do který chcete,třeba to každý den střídat.Jídla byl velký výběr a bylo vynikající.My měli all inclusive a to byla paráda,spousta jídla a pití,výborné míchané nápoje.Zkrátka to nemělo chybu.V zimě letíme znova.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Vincci Resort

Ostatní státy » Tunis » Djerba Hotel
Lenkaa
Lenka / 193xNa RN od 06.12.06 · 17 letNaposledy 09.09.12 22:33 · 11 letZobrazit profil
Sunny Days05.08.07 18:34
Velmi příjemný hotel s pečlivým a ochotným personálem a velkým bazénem v krásné udržované zahradě. Denní úklid s výměnou ručníků, možnost zapůjčení plážových ručníků na recepci za vratnou kauci a jejich denní výměna za čisté. Bohatý a chutný bufet jak na snídaně, tak i na večeři, včetně ranních čerstvých croisantů a jiného pečiva. Večer mimo již hotových rozmanitých jídel čerstvě grilované ryby nebo krevety, ovoce, zákusky, zmrzlina. Nápoje k večeři v ceně - lahev vína, pivo i nealko neomezeně. Pláž menší, v plné sezóně zřejmě nedostačuje, asi 400 m od hotelu, pěšky příjemná procházka, nebo možnost jet zdarma hotelovým vláčkem. Po písečné bouři moře i pláž plné chaluh, ocenili jsme hotelový bazén. Pro zábavychtivé spousta denních i večerních animací. Pobyt v září 2004.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 92%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Club Abou Nawas Montazah

Ostatní státy » Tunis » Tabarka Hotel
panap
Pavla / žena / 600xNa RN od 05.12.06 · 17 letNaposledy 06.05.15 13:10 · 9 letZobrazit profil
CK Azur reizen05.08.07 18:34
Rozlehý hotel s 50m bazénem - snad největším v Tabarce,příjemný personál,pěkné animační programy.Pokoje jednoduché,pokud máte přistýlku,hodně nacpané a v našem případě absolutní neúklid,i po zaplacení,jsme uklízečku a tím pádem ani ručníky atd 2 dny neviděli.Strava výborná,až na jednotvárné a chudé snídaně(i když bylo all incl.)Pláž plná klacíků a nedopalků.Občas vlaje černá vlajka - do vody můžete na břeh,jsou velké (pěkné) vlny.Kdo zná Egypt,v žádném případě sem nejezděte,budete zklamaní.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 52%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Teplota Srážky Vítr
Dnes 06:0029°0 mm3 m/s
Dnes 08:0032°0 mm4 m/s
Dnes 12:0036°0 mm6 m/s
Dnes 18:0031°0 mm5 m/s
Zítra 00:0025°0 mm3 m/s
Zítra 06:0029°1 mm5 m/s
Zítra 12:0033°0 mm4 m/s
Zítra 18:0030°0 mm4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!