Ubytování

Recenze ubytování Rakousko

COOEE alpin Kitzbüheler Alpen

Rakousko » Tyrolsko » St. Johann in Tirol Hotel
anka
Jola / žena / 1 082xNa RN od 06.11.07 · 16 letNaposledy 07.07.24 16:41 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiBooking.com10.02.18 14:30
Pobyt 1/2018
COOEE alpin Hotel Kitzbüheler Alpen je moderní hotel, který má vynikající polohu přímo u sjezdovky a lyžařského vleku Hochfeld. Do centra malebného městečka St. Johann in Tirol je to asi 10 minut pěšky.

Ubytování: dva menší dvoulůžkové propojené pokoje s velkým společným balkonem (stolek + 2 židle) byly moderně, jednoduše zařízeny (dobře odhlučněny), TV-sat, sklenice, karafa, nicméně chyběl trezor a minibar. Každý pokoj měl koupelnu (sprcha, fén, tekuté mýdlo, chyběl sprchový gel - prý došel) a oddělené WC. Relativně málo úložného prostoru. Denní úklid. V pokojích bylo podlahové topení, v koupelně ani v pokoji nebyl žádný radiátor, kde by se daly pověsit a vysušit mokré věci, což je u lyžařské dovolené velkým mínusem.

K dispozici bezplatné Wi-Fi, výtah, bar, restaurace (otevřená pouze na snídaně a večeře), sauna a posilovna (nehodnotím, pouze jsem se byla podívat).

Stravování: polopenze - snídaně i večeře formou bufetu. Snídaně - vždy něco teplého (vajíčka, párky), sýr, asi dva druhy salámů, džemy, máslo, margarín, sv. i tmavé pečivo, jogurty, zelenina, cornaflakes, mléko, káva, čaj, džus.
Večeře - polévka, dva druhy teplého jídla včetně dvou příloh + vždy nějaké těstoviny, zelenina, dresing, jeden druh dezertu.

Hotel má vyhřívanou úschovnu lyží, každý pokoj má svůj box, nicméně pokoj pro 4 osoby měl pouze 3 vyhřívače lyžařských bot, čtvrté boty jsme mohli uložit do místnosti za recepcí - nevyužili jsme toho.

Bezplatné soukromé parkoviště u hotelu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Lavendel

Rakousko » Horní Rakousko » Windischgarsten Hotel
hancaM
Hanka / žena / 5 750xNa RN od 11.09.07 · 16 letNaposledy 23.12.19 14:19 · 4 rokyZobrazit profil
WiFi15.07.17 20:46
Hotel v klidné poloze na okraji města. Polovina hotelové budovy je vystavěna ve starém alpském stylu, pod okny, resp.balkony má venkovní bazén, druhá polovina hotelu je vybudována nově, pokoje jsou velmi moderní vč. balkonů a tato část budovy je extrémně tichá. Z balkonu překrásný výhled na hory.
V hotelu se podávají snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu. - jídlo výborné! Personál je velmi profesionální a vytváří atmosféru rodinného hotelu. Každé ráno hoteloví hosté najdou na jídelním stole u snídaně aktuální vydání "ranní hotelové pošty" s předpovědí počasí, tipy na výlety a zajímavostmi z místního regionu.
V hotelu je kromě vnějšího i vnitřní vyhřívaný bazén a wellness: finská sauna, bylinná lázeň, infrasauna (za příplatek).
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • Wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Oekotel Salzburg

Rakousko » Liefering » Salzburg Hotel
k.mokry
Karel / muž / 675xNa RN od 19.08.07 · 16 letNaposledy Včera 22:51 · 18 hod.Zobrazit profil
WiFi12.05.15 19:52
Hotel řetězce Oekotel v okrajové části Salzburgu Liefering na konečné trolejbusu č.4 (přímé spojení do centra za 25.min).
Účelně čisté zařízené pokoje,podlahové vytápění s TV a wifi zdarma(dobré a stabilní)....koupelna se sprchovým koutem...k dispozici pouze šampón.
Snídaně kontinentální doplněná o šunku,salám,sýr,zeleninu(okurka) a vejce.
V okolí hotelu se nic moc nenachází nejbližší větší prodejna čtyři zastávky trolejbusem.
Tento hotel nenajdete na rezervačních portálech typu booking či agoda...hotel má nepohyblivé pultové ceny(osoba ve dvojlůžkovém pokoji se snídaní 25 EUR/noc)...rezervovat lze pouze přes stránky hotelu www.oekotel.com případně přes budgetplaces.
Osobně jsem Salzburg navštivil již třikrát a pokaždé v tomto hotelu..v poměru cena/výkon nemá v Salzburgu konkurenci !!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 60%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Ibis budget Wien Messe

Rakousko » Vídeň - Leopoldstadt » Vídeň Hotel
k.mokry
Karel / muž / 675xNa RN od 19.08.07 · 16 letNaposledy Včera 22:51 · 18 hod.Zobrazit profil
WiFi16.11.14 13:16
Hotel se nachází asi 300 m. od vlakového nádraží Wien - Praterstern a křižují se zde dvě hlavní trasy metra U1(do srdce Vídně na Stephansplatz tři zastávky) a U2.
V docházkové vzdálenosti zábavný park Prátr a vídeňské výstaviště.
Pokoje jednoduše,účelně zařízené v moderním stylu s TV a klimatizací/topením....umyvadlo a sprchový kout nejsou nijak oddělené (viz foto),wc samostatně...s toaletních potřeb k dispozici tuhé mýdlo.
V pokoji nejsou žádné úložné prostory jen několik ramínek na zdi.
Wifi na pokoji zdarma.
U recepce nápojové automaty.
Snídaně studený bufet - kontinentální,rozšířená o šunku,sýr,vejce + ovoce(jablka) a zelenina (rajče,okurka).
Klasický "tranzitní" hotel na jednu,dvě noci plně vyhovuje!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 63%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Sporthotel Hochlienz

Rakousko » Východní Tyrolsko » LIENZ Hotel
brzochuda
Martina Brzobohatá / žena / 151xNa RN od 17.02.08 · 16 letNaposledy 12.12.18 20:50 · 5 letZobrazit profil
WiFiCK Neckermann30.09.14 19:48
Hotel Hochlienz leží cca 12 km nad Lienzem ve výšce 1850m. Vede k němu užší serpentinová zpoplatněná silnice , pro hosty hotelu zdarma. Z hotelu se naskýtaly nádherné výhledy na Lienzské Dolomity. V zimě ideální na lyžovačku, přímo u hotelu je sjezdovka.
Hotel se skládá z hlavní budovy a přilehlých apartmánů v dřevěných domcích.
Pokoj v hotelu menší, jednoduchý, čistý, TV, koupelna, WC, dostatečně velká skříň, balkon s výhledem do údolí. Wifi ve společenských prostorách u recepce zdarma.
Úklid pokojů každý den.
V hotelu byl vnitřní, celkem velký bazén s lehátky a sauna.
Hotel nabízí rozšířenou polopenzi. Snídaně bufetovým způsobem - dobré, všeho dostatek, jen každý den nebylo sladké. Při snídani je možnost udělat si svačinový balíček. Mezi 16-17 hodinou je v ceně káva + koláč, pro děti zmrzlina. Večeře - vše bylo výborné- 2 polévky, sálátový bufet, dezerty. Hlavní jídlo buď bufetovým způsobem nebo výběrem z menu den předem. Při večeři v ceně nealko, pivo a stolní víno. Jídelníček se po týdnu opakoval, byli jsme tam 10 dní a po týdnu jsme měli stejné menu jako při příjezdu.
Personál milý, domluvíte se německy a anglicky. V hotelu byli převážně Němci a Holanďani, Češi jsme byli jediní. Majitel hotelu každý večer při večeři obchází hosty a ptá se na spokojenost.
Osttirol - Východní Tyrolsko
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Gasthof Alpenrose

Rakousko » Kitzbühelské Alpy » Erpfendorf Penzion
bohous357
Bohous / 920xNa RN od 04.07.08 · 16 letNaposledy 26.03.23 10:23 · před rokemZobrazit profil
WiFi03.10.13 14:25
Jednoduchý penzion českého majitele poblíž lyžařské oblasti Kitzbühl za vynikající cenu 40EUR HB/os. Příjemný český/slovenský personál, večeře výběr z menu v restauraci, snídaně dostatečný studený bufet. Není snadné provozovat jako cizinec penzion v rakouském zapadákově, pokoje jsou unavené a potřebovaly by rekonstrukci, hlavně koupelny, ale provozem si na to penzión nevydělá. Na druhou stranu pokoje mají velký společný balkon, což u ubytování tohoto typu není úplně běžné.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 63%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Alpenrose

Rakousko » Vysoké Taury » Rauris Hotel
Pricki
Renata / žena / 2 024xNa RN od 13.02.07 · 17 letNaposledy 23.09.22 10:33 · před rokemZobrazit profil
29.10.12 21:40
Prodloužený víkend jsme zajišťovali na poslední chvíli přes slevový portál.
Hotel je umístěný na pěkném místě v centru Raurisu, na hlavní, ale klidné ulici v blízkosti malých obchůdků, kaváren a restaurací, kousek je i Billa.
Pokoje mají sice starší vybavení, ale vše bylo čisté a pěkné. V pokoji je oddělená koupelna a WC (zřejmě dodělávané později) , do pokoje se vchází rovnou z chodby, není zde žádná předsíňka. Na balkoně bylo příjemné posezení v lehátkách.
V hotelu jsme měli zajištěné snídaně, které byly formou bufetu a večeře, které byly servírované a vždy byl výběr ze dvou druhů.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Daxer

Rakousko » Vysoké Taury » Zell am See Hotel
brzochuda
Martina Brzobohatá / žena / 151xNa RN od 17.02.08 · 16 letNaposledy 12.12.18 20:50 · 5 letZobrazit profil
WiFiBez CK26.08.12 18:25
Hotel leží v kopci nad Zell am See, je situován kousek od lanovek na Schmittenhohe. Je větší, ale klidný, hezky vybavený, čistý, personál příjemný. Každý pokoj má balkon nebo terásku. Sám majitel se zajímá, zda jsou jeho hosté spokojeni. Nabízené stravování zahrnuje polopenzi. Hotel je vhodný i pro rodiny s dětmi.
Poloha vzhledem k výletům a túrám perfektní, hned kousek od hotelu je lanovka. Do města je to cca 20 minut chůze z/do kopce, což pro ty, kteří hledají zábavu v podobě barů a restaurací, představuje možná trošku problém. Já jako plus právě vidím ten božský klid a krásný výhled na hory. Jinak v centru Zell je dostatek restaurací, obchodů a možnosti zábavy.
Měli jsme pokoj pro 4 členou rodinu, byl dostatečně veliký, manželská postel, děti měly rozložený gauč jako přistýlku, ale nijak se tam nemačkali, bylo to jako plnohodnotné dvojlůžko. Dostatek úložných prostor, stoleček, křesílka, lampičky na čtení, velká tv. Koupelna se sprchou a wc.Balkon s posezením. Vše čisté.
Úklid pokoje probíhal denně, dle naší potřeby výměna ručníků a osušek. Personál hovoří německy a anglicky. Všichni byli velice příjemní.
Stravování hodnotím jako naprosto výborné. Snídaně - bufet - nabídka džusů, čaje, kávy, ovoce, zelenina, různé druhy pečiva, uzenina i teplá, sýry, jogurty, müsli, vejce, tousty, paštiky, marmelády, sladké pečivo, ...každý si tam najde to svoje.
Večeře - 2 druhy polévky (vývar, krémová), předkrmový bufet - masové nářezy, ryby, tlačenka, sýry, šunkové rolky, ..., salátový bufet, hlavní chod - ráno si vyberete ze 4 druhů jídla, jedno je vždy vegetariánské. Pak následuje ještě dezert, někdy je i dezertový bufet.
Jednou týdně je grilovací večer a jednou týdně bufet rakouských specialit.
Jídla opravdu velmi dobrá, nestalo se, že by nám nechutnalo.
Hotel disponuje vnitřním bazénem, saunou, kulečníkem. Na zahradě hotelu je dětské hřiště, pingpongový stůl, půjčují bezplatně pálky nebo i pálky na badbington, míče. Venku je na koupání k dispozici přírodní jezírko s čistou vodou a lehátka se slunečníky.
Byl to jeden z nejlepších hotelů, kde jsme byli.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Alpenkrone

Rakousko » Dachstein » Filzmoos Hotel
Pricki
Renata / žena / 2 024xNa RN od 13.02.07 · 17 letNaposledy 23.09.22 10:33 · před rokemZobrazit profil
18.10.11 18:12
Hotel v anglickém stylu nad městečkem Filzmoos. Od centra je to cca 1,5 km, z toho necelý kilometr je do kopce, ale zase z hotelu a z terasy jsou hezké výhledy na město a okolní hory. Měli jsme polopenzi, snídaně formou švédských stolů, večeře byly servírované, výběr byl ze dvou možností vždy den dopředu. Jídla bylo na nás až moc- 4 chody+salátový bufet.
V hotelu funguje i welness centrum - zdrarma je bazén, pára a 2 druhy saun, za poplatek viřivka a masáže. Bazén byl otevřen každý den do 20.hod., u bazénu je i venkovní terasa s lehátky. Odpoledne a večer funguje bar a je možné v letním období i posezení na terase.
V hotelu jsou různé salónky a společenské místnosti. Personál byl milý, všude čisto, nemáme co bychom vytkli. WI-FI připojení bylo za poplatek.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Airotower

Rakousko » Vídeň Hotel
Voďas
Vladimir Vladimirovič / muž / 3 414xNa RN od 13.04.07 · 17 letNaposledy 02.04.18 16:05 · 6 letZobrazit profil
Čedok21.05.11 17:29
Červenec 2008. Název hotelu plně odpovídá, jde o výškovou (14patrovou) budovu. Naše skupina dostala pokoje až v nejvyšším patře. Spali jsme tam pouze 1 noc, tak jsme nemohli využít všeho, co hotel nabízí. Hotel se nachází v tichém prostředí, jen jsou trochu slyšet projíždějící vlaky. Pokoje pěkně zařízené. Měli jsme pouze snídani, je podávána formou teplého i studeného bufetu, vše chutné.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Teplota Srážky Vítr
Dnes 17:0033°0 mm5 m/s
Dnes 18:0031°0 mm5 m/s
Zítra 00:0025°0 mm3 m/s
Zítra 06:0029°2 mm5 m/s
Zítra 12:0033°0 mm5 m/s
Zítra 18:0029°0 mm4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!