Ubytování

Recenze ubytování Chorvatsko

Penzion Bartulovič

Chorvatsko » Makarská riviéra » Makarská Apartmány/Studia
H.HHanah
Hana / 56xNa RN od 29.08.11 · 12 letNaposledy 30.01.22 19:06 · 2 rokyZobrazit profil
15.09.11 12:03
Penzion se nachází ve středu města Makarská, cca 300 m od hlavní městské pláže, která byla i v září přeplněná, doslova hlava na hlavě. Dále od městské pláže bylo již volněji, ovšem vpoledne už také nebylo možné najít místečko k odpočinku. Ubytování v penzionu nás zklamalo, pokoje malé, výhled z okna žádný (okno jsme měli zarostlé stromy, z vedlejších pokojů byl zase výhled do cca 10 m vzdálené stavby) nábytek starý, matrace proležené (v katalogu CK byly nafocené jen ty nejlepší pokoje). V ložnici chyběla žárovka, takže jsme nesvítili, upozornili jsme delegátku, ale nakonec jsme si žárovku vyměnili sami. Navíc se nám pokazila lednice a místo chlazení hřála, vše jsme nahlásili ihned delegátce. Po dvou dnech jsme urgovali opravu lednice u majitele a ten tak učinil ihned a lednici nám vyměnil. Úklid jsme si museli celý týden provádět sami vč. vynášení odpadkových košů. Ručníky na pokojích nebyly. Stravování - polopenze - české menu, porce byly dostačující, jen chyběla zelenina a ovoce. Kultura stolování hrůza, pro jídlo si musíte chodit k výdejnímu okénku a špinavé nádobí si musíte sami odnášet a ještě třídit odpad (zbytky stravy oddělit od ubrousků, příbory dát do jiné nádoby k tomu určené a talíře vedle). Toto ubytování nás velmi zklamalo. Ale jinak je Makarská krásné město s krásnou okolní přírodou.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 63%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Hrvatska

Chorvatsko » Makarská » Baška Voda Hotel
panjo
Josef / 20xNa RN od 08.06.07 · 17 letNaposledy 09.09.12 22:33 · 11 letZobrazit profil
31.01.09 22:10
Starší hotel, ještě s dřívějších dob, částečně rekonstruovaný, označený pouze dvěma hvězdičkama, avšak poskytující slušné zázemí pro Vaši dovolenou, příjemným překvapením byla strava, chutná a v dost. množství, nenároční turisté zde budou jistě spokojeni. Poloha-80m od moře, klasická pláž, v sezoně hlava na hlavě, 200m pěkná přírodní pláž, málo lidí. Příjemná dovolená. panjo
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 68%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Knezović

Chorvatsko » Dalmácie » Baška Voda Hotel
Budíček
Petra B. / žena / 84xNa RN od 14.02.08 · 16 letNaposledy 09.09.12 22:33 · 11 letZobrazit profil
CK Globtour26.06.08 19:22
Příjemný nový penzion leží v klidné postranní uličce, asi 150 m do kopečka od přístavu a hlavní pláže. Jde o rodinný penzion, kde se milý pan majitel se svou rodinou o své hosty s úsměvem stará, je zde velmi příjemná atmosféra. Pokoje jsou nově, moderně zařízeny, TV, klimatizace, hezká koupelna se sprch. koutem, balkon s posezením (téměř u všech pokojů). Lednice je k dispozici na patře. Úklid probíhá denně, bez problému. Penzion nabízí polopenzi, snídaně se podává formou bufetu na stíněné terase. Výběr je dostačující, káva, čaj, džus, studené a teplé pokrmy, zelenina, müsli, jogurt... Večeře jsou s obsluhou, vždy výborná polévka, hlavní chod (vyberete si den předem ze 3 možností), salát a dezert nebo ovoce. Jídlo je opravdu úžasné, vždy domácí a poctivé, je to požitek!!! I to byl důvod, proč jsme tento penzion navštívili již podruhé.. Skvělý odpočinek a příjemný personál!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 92%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Vila Alimič

Chorvatsko » Klek » Radalj Apartmány/Studia
Šarulka
Šárka a Honzík / 303xNa RN od 27.09.07 · 16 letNaposledy 09.09.12 22:33 · 11 letZobrazit profil
Bez CK07.01.08 17:28
Ubytování nám zařídil příbuzný,který jezdí do Kleku už léta,cca týden před naším odjezdem rovnou na místě.K dispozici byl apartmán,který měl dva pokoje + kuchyň,sprchový kout s WC,2 balkony,zezadu prostor pro větší sezení. 4 postele a v kuchyňce gauč.Apartmány jsou skoro nové,moderně zařízené,pár desítek metrů od moře,v klidné části.Ubytování je velmi čisté s výbornou polohou - nejblišší koupání 50m na bet.molu,do letoviska na nákupy a a oblázkovou pláž 500 m.OSTATNÍ FOTO VE FOTOGALERII
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Ankica

Chorvatsko » Zadarská riviera » Biograd na Moru Apartmány/Studia
italia
Martin žák / 66xNa RN od 28.05.07 · 17 letNaposledy 09.09.12 22:33 · 11 letZobrazit profil
Různé01.10.07 11:50
Přemýšlel jsem , že bych sem jel, ale našel jsem toto hodnocení tak ho sem dávám: Poloha: Ne 300,ale 800 m od plaže Personál:majitel cholerik,vtedy je dobre ked sa nestažujete a nič nepytate /toal.pap.,oprava sprchy a pod./Mňa osobne vykričal,ako keby som bol jeho 10 ročný syn,že čo chcem za tie peniaze Vybavení apartmánu:jeden dvor ma majitel lod a druhý dvor auto,preplnene.Gril len s odsúhlasením domácich.Nie je dovolené chodit po apartmanoch v damskych lodičkach či drevákoch,ktoré sú na vysokých podpatkoch a ine pikošky... Vybavení pokoje : rozvrzgané postele.Klima 5 eur na den,ked idete z izby musi byt vypnutá...čiže ked ste celý deň na pláži,nesmie byt pustená... Pláž: Hlava na hlavě, nepořádek. Shrnutí: Nikdy viac Biograd na Moru,nikdy viac apartm.Ankica.Odporučam radšej 10 km odtial dedinka DRAGE.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 35%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Pendelič

Chorvatsko » Zadar » Nin Apartmány/Studia
Lucka1
Lucie / 18xNa RN od 20.12.06 · 17 letNaposledy 09.09.12 22:33 · 11 letZobrazit profil
CKM Plzeň29.08.07 22:01
Apartmán v soukromé vilce ve vilové čtvrti leží v krásném historickém městečku, asi 150 m od moře, písečná pláž, při vstupu do vody místy kameny, ale dají se vybrat "cestičky" písečné, pozvolný vstup, vhodný pro malé děti, někde velmi dlouho jen po kotníky vody. Městečko je známé těžbou rašeliny. Apartmán je prostorný, skládá se ze 2 místností: hlavní obývací s kuchyňským koutem a 2 lůžky a ložnice s manželskou postelí, kuchyňka je dobře vybavená, u apartmánu je velká terasa, k dispozici gril, majitelé jsou příjemní. Apartmán leží u řeky, která asi po 100 m vtéká do moře, dá se krásně na člunu doplout.Jedno mínus - velké množství mravenců v kuchyňské lince, jinak jsme byli spokojeni. Jinou kapitolou je obsluhující personál místních restaurací, klienti je zřejmě obtěžují nebo jsme už tak zhýčkaní z Řecka?
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 75%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Ugljan

Chorvatsko » Ostrov Ugljan » Ugljan Hotel
marik
Mates / 4xNa RN od 07.12.06 · 17 letNaposledy 09.09.12 22:33 · 11 letZobrazit profil
Ideal Tour05.08.07 18:34
Příjemný hotel v krásné krajině.Ideální pro rodiny s dětmi.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 92%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Rathaneum

Chorvatsko » Pelješac » Orebič Hotel
panap
Pavla / žena / 600xNa RN od 05.12.06 · 17 letNaposledy 06.05.15 13:10 · 9 letZobrazit profil
05.08.07 18:34
Hotel s velmi příjemným personálem.Pokoje standartní,jednoduše zařízené.Hotel se nachází hned u pláže,která je oblázková,sem tam molo.Strava výborná,doporučuji.Teď by měl být s bazénem,za našeho pobytu bazén nebyl.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 96%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Teplota Srážky Vítr
Dnes 06:0029°0 mm3 m/s
Dnes 08:0032°0 mm4 m/s
Dnes 12:0036°0 mm6 m/s
Dnes 18:0031°0 mm5 m/s
Zítra 00:0025°0 mm3 m/s
Zítra 06:0029°1 mm5 m/s
Zítra 12:0033°0 mm4 m/s
Zítra 18:0030°0 mm4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!