Ubytování

Recenze ubytování Velká Británie

Park Inn by Radisson Harlow

Velká Británie » Londýn » Harlow Hotel
anka
Jola / žena / 1 082xNa RN od 06.11.07 · 16 letNaposledy 07.07.24 16:41 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiČedok30.09.14 19:26
Pobyt 9/2014. Park Inn Hotel by Radisson Harlow je vzdálen od Londýna asi 40 km. Stojí kousek od dálnice, u rušné silnice. Jednopatrový hotel bez výtahu je vystavěn do čtverce s atriem včetně posezení, do kterého jsou orientované okna pokojů - takže se dalo v klidu spát, ruch z ulice nerušil. K vybavení patří restaurace, bar. Bazén a saunu jsme nevyužili. WiFi zdarma.

Ubytování: 2-lůžkový pokoj byl moderně a prakticky vybaven: manželská postel (jedna peřina), TV-sat, skříně - dostatek úložného prostoru, indiv. klimatizace/topení, trezor (zdarma), fén, set na přípravu kávy a čaje (2 druhy kávy, čaje, smetana, cukr, varná konvice), koupelna (vana, WC, tekuté mýdlo). Pečlivý úklid.

Stravování: snídaně - teplá (párky, sázená vejce, fazole, slanina) i studená kuchyně (salám, sýry, máslo, margarín, sladé pečivo, chléb včetně toustového, bageta, cornflakes). Nápoje - automat na kávu, různé druhy čaje, mléko (teplé i studené), džusy (vodnaté). Chyběla zelenina.

Parkování u hotelu zdarma.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Seymour

Velká Británie » Londýn Hotel
Kirscha
Daniela / žena / 191xNa RN od 02.06.11 · 13 letNaposledy 09.11.15 13:44 · 8 letZobrazit profil
X07.08.11 15:43
Malý, jednodušší hotel v Sussex Garden, kousek od Hyde parku a nádraží Paddington se spojením do centra. Pokoje malinké, koupena ještě menší , ale pro 2 ženské stačilo. K dispozici konvice,čaj i káva pro vlastní potřebu. Snídaně dostačující, personál česky mluvící (1 ). Pěšky se dalo přes Hyde park k Národnímu muzeu, na Paddington na metro, k Baker Street.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 50%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Apollo

Velká Británie » Londýn » Londýn Bayswater Hotel
fiona
Lída / žena / 1 443xNa RN od 04.12.06 · 17 letNaposledy 16.02.24 10:54 · 5 měsícůZobrazit profil
Bez CK18.11.10 19:12
Malý rodinný hotýlek na skvělém místě u Hyde parku, 5 min od stanice metra Bayswater(zelená a žlutá) a 3 min sta.Queensway(červená).Pokoje s příslušenstvím, TV, varná konvice, denně doplněn čaj, káva, cukr. Výměna ručníků denně. V ceně je kontinentální snídaně(čaj, káva, džus, cornflakes, mléko, housky, máslo, džem, croissanty-vše v libovolném množství).Byla jsem v tomto hotelu již 5x, naposledy 13.-17.11.2010. Cena za pokoj na 4 noci 5.000,-Kč, což je na Londýn velmi dobrá cena. V hotelu jsou pokoje různých kvalit, já jako stálý klient dostávám asi nejlepší pokoj, jinak je lepší požádat a mile zapůsobit na recepční, jsou to asi Pákistánci, ale velmi milí.Pár metrů od hotelu sposta obchůdků, restaurací i rychl.občerstv. ( KFC, Burger King, McDonalds atd.), za rohem stanice busů 94,148 a 390, všechny jedou na Marble Arch a pak dále do centra-Oxforf street, Trafalgar atd..Celodenní travelcard na metro a busy stojí 5.60 liber, 7denní 25,80liber.Nejlepší letenky s easyJet na Gatwick, Luton nebo Stansted., pak s easybusem do centra, jízdné od 2 liber jedna cesta.Další info přes SZ nebo odpovím zde na vaše případné dotazy.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 95%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Holiday Inn Kensington Forum

Velká Británie » London Hotel
bohous357
Bohous / 920xNa RN od 04.07.08 · 16 letNaposledy 26.03.23 10:23 · před rokemZobrazit profil
Hotels.cz25.09.08 16:45
Standartní 3*+ velkohotel ve skvělé poloze - v úhledné čtvrti blízko Royal Albert Hall, Kensington Palace a přírodovědného muzea, stanice metra Gloucester Road za rohem, do centra asi 1h pěšky přes Hyde park. Restaurace, fastfoody, kavárny a TESCO Expres 24h v místě, blízko nákupní zóna Kensington High Street. Pokoje čisté, koupelna komfortní, minibar i pro os.použití, varná konvice, čaj, inst. káva a čokoláda k dispozici. Snídaně anglická + široká kontinetální včetně ovoce. Při bukování za úžasnou cenu 85 GBP za doubleroom se snídaní očekávejte velké problémy při check-in. Nemáte totiž rezervovaný konkrétní pokoj, ale dostanete právě uvolněný, takže se můžete ptát vícekrát a ještě v 16 nebudete ubytovaní. Zato vám nabídnou kuřácký pokoj vyšší kategorie, kterých mají přebytek. My jsme byli tvrdí a bydleli jsme ve 14:30 a pak jsme se mohli kochat cenou 3x nižší než Desk price. Jednoznačně doporučuji, ale na ten zmatek to chce být připravení.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 85%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Teplota Srážky Vítr
Dnes 06:0029°0 mm3 m/s
Dnes 07:0031°0 mm4 m/s
Dnes 12:0036°0 mm6 m/s
Dnes 18:0031°0 mm5 m/s
Zítra 00:0025°0 mm3 m/s
Zítra 06:0029°1 mm5 m/s
Zítra 12:0033°0 mm4 m/s
Zítra 18:0030°0 mm4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!