Ubytování

Recenze ubytování Afrika | Tunisko

Sentido Rosa Beach

Tunisko » Skanes » Monastir-Skanes Hotel
Trochy
Jiří / 1 765xNa RN od 22.02.08 · 16 letNaposledy 15.07.22 12:35 · 2 rokyZobrazit profil
WiFiExim Tour29.07.16 09:21
Hotel v současné době jedním z nejlepších hotelů v oblasti Skanes je součástí řetězce hotelů Sentido,které mají své hotely po celé Evropě.
Ubytování,stravování,obsluha a čistota bezchybné.Pláž spíše pro děti v oblasti kde jsou vyplavovány traviny,které jsou však pravidelně po ránu odklízeny.Není problém přejít cca asi 200 m na sever kde traviny nejsou a pláže jsou zde perfektní.Hotel prostorný s pravidelnou animací pro děti i dospělé.Veliký bazén ze slanou vodou.Lehátka i slunečníky zdarma.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • Wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Kuriat Palace

Tunisko » Monastir » Monastir-Skanes Hotel
Trochy
Jiří / 1 765xNa RN od 22.02.08 · 16 letNaposledy 15.07.22 12:35 · 2 rokyZobrazit profil
WiFiFiro15.08.13 08:47
Hotel Kuriat Palace má pěkné starší zařízené pokoje,apartmány z výhledem na moře a záliv.Hotel už má to nejlepší za sebou,je asi 30 let starý.Je klidný s bazénem bez skluzavek.V současnosti sem jezdí hlavně arabská klientela nejen z Tunisu ale také z Alžíru a Lybie.Pravidelné zájezdy z Itálie.Od nás hotel zkouší cestovka Firo Tour.Co se týče stravy je ovlivňována arabskou klientelou,tedy i způsob stolování.Personál v jídelně pomalý,chybí často příbory a různé naběračky,všeho se nutno dovolávat.Pití a káva pouze po ránu,jinak se objednává na účet.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 60%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Jinene

Tunisko » Sousse Hotel
Trochy
Jiří / 1 765xNa RN od 22.02.08 · 16 letNaposledy 15.07.22 12:35 · 2 rokyZobrazit profil
Různé22.07.13 17:07
Hotel příjemný,pokoje na východ výborné,na západ horké, příliš na slunci, klimatizace funkční,regulovatelná.Strava sice částečně orientální ale dobrá. Úklid pokojů pravidelný.Bazén čistý,velmi pěkný,pláž úzká,málo prostoru ale pravidelně udržovaná.Přesto se vyskytnou někdy traviny.Hotel spojen v jednom komplexu se sousedním hotel Royal Jinene,který je blíže k pláži. Personál zkouší při příjezdu přidělit pokoj nevhodné kvality,za pěkný pokoj vyžaduje úplatek 10 EUR. Pakliže přistoupíte na tuto hru je vše bez problémů a na úrovni.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 60%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

EDEN Club

Tunisko » Skanes » Monastir Hotel
Trochy
Jiří / 1 765xNa RN od 22.02.08 · 16 letNaposledy 15.07.22 12:35 · 2 rokyZobrazit profil
Různé22.07.13 15:37
Pokoje rozdílné kvality,některé na úrovni,v některých poruchy klimatizace, mouchy popř.hmyz.Úklid probíhá denně,celkem na úrovni.Personál příjemný, v jídelně ochotný.Hotel většinou přelidněn,po obědě či večeři vzhledem k vysokému množství dětí bordel jak v tanku,,personál si nestěžuje a s úsměvem vše uklidí.Ve venkovních prostorách jídelny velké množství much.Jídlo se většinou opakuje,chuťově nepříliš chutné často nezvyklé. Bazény čisté,avšak koupající, rovněž oblečené muslimky,nebo v celotělových koupacích úborech.Pláž zanesena často plasty i travinami,moc se neuklízí.Bazén i pláž přímo u hotelu.Asi nejvíce přelidněný hotel v oblasti Skanes ovšem pravděpodobně také asi nejlevnější.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • Wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 45%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Eden Beach

Tunisko » Djerba - Zarzis Hotel
Nika2
Veronika / 12xNa RN od 23.06.11 · 13 letNaposledy 09.09.12 22:33 · 11 letZobrazit profil
Firo tour28.08.11 21:09
Velice příjemný hotel se super polohou přímo u moře. Jídla dost a dost, myslím, že si každý vybral , na co měl chuť. Alepoň u nás to tak bylo. Večery se daly trávit posezením u podia, kde probíhaly různé animace, ale my tam nikdy nebyli, tak nemůžu hodnotit. My využívali terasy hotelu v blízkosti baru, kde bylo všeho také dostatek Jedinou nevýhodou bylo, že se nedalo kam vyjít. Asi 500 m od hotelu je pár obchůdků ( cca 20 ), kde se dají drobnosti nakoupit, ale není to taková ta " pěkná" večerní promenáda, na které jsme zvyklí. Využili jsme pouze nabídky výletu na čtyřkolkách. Ten ale stál opravdu za to. Celkově jsme byli spokojení.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 96%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Vincci el Kantaoui Centre

Tunisko » Port El Kantaoui Hotel
Kirscha
Daniela / žena / 191xNa RN od 02.06.11 · 13 letNaposledy 09.11.15 13:44 · 8 letZobrazit profil
Fischer07.08.11 16:13
Skvělý hotel v centru malého přímořského letoviska. Do přístavu krásná procházka. Velký hotel, zázemí odpovídající 4*. Dle mého málo jídelen (tedy 1 hlavní, 2 bary) a 1 snack u bazénu. Na pláži malý snack také, ale personál neochotný, pouze za peníze je scholný např. nosit nápoje k lehátku či trochu hýbnout při přípravě pizzy. Pokoje standardní,koupena odpovídá cca 3*. Všude čisto, úklid denně. Doporučuji pro ty, kteří nehledají ruch centra a přitom chtějí večerní procházky s atmosférou.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 76%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Teplota Srážky Vítr
Dnes 12:0037°0 mm6 m/s
Dnes 18:0032°0 mm6 m/s
Zítra 00:0025°0 mm3 m/s
Zítra 06:0031°0 mm3 m/s
Zítra 12:0036°0 mm5 m/s
Zítra 18:0031°0 mm4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!