Ubytování

Recenze ubytování Černá hora

Vila Kentera

Černá hora » Sveti Stefan Apartmány/Studia
MonikaV
Monika / 46xNa RN od 20.06.13 · 11 letNaposledy 07.07.24 13:40 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiVítkovice Tours06.10.15 22:44
Apartmán má dvě ložnice, kuchyňku spojenou s jídelnou, tři balkóny. Úklid byl prováděn každý druhý den. Z jednoho balkónu byl částečný výhled na moře, z ostatních do města, které bylo večer hezky osvětleno. Na večeři jsme chodili do restaurací Kentera a Drago.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Mediteran Resort

Černá hora » Černá Hora » Ulcinj Hotel
dope
Petra / 1 949xNa RN od 13.11.10 · 13 letNaposledy 05.07.24 16:39 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiVsacan tour03.11.14 11:31
Hotel se nachází kousek od centra Ulcinju, s výhledem na Jaderské moře a historické centrum města. Hotel se skládá z několika budov, v hlavní budově je recepce, velká jídelna s venkovní terasou, bar, společenská místnost. V pěti vedlejších budovách jsou pokoje.
Pokoje jsou klasicky vybaveny, je zde klimatizace, Wi-fi zdarma i na pokojích, lednice, trezor za poplatek.
Byl nám přidělen dokonce třílůžkový pokoj, ve velkém pokoji dvoulůžko, v malém vedlejším pokoji jedno lůžko.
Koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Ručníky, osušky a základní toaletní potřeby k dispozici. Koupelna by ale žádala rekonstrukci, něco již pamatuje.
Každý pokoj má velký balkon se zahradním nábytkem a s výhledem na město, moře.
Snídaně byly podávané formou teplého i studeného bufetu.
Večeře byly také bufetovým způsobem, velký výběr masa, příloh, zeleniny. Omezený výběr ovoce a moučníků.
Jídla bylo ale dostatek a bylo velice chutné.
Hotel se nachází kousek od centra města, kde je spousta nákupních možností. A také kousek od historického centra a od městské pláže, která ale bývala hodně přelidněná. V hotelu se nachází také bazén s terasou na slunění s výhledem na moře a město.
Montenegro I.Montenegro II.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Skocidjevojka

Černá hora » Skocidjevojka » Petrovac na Moru Apartmány/Studia
hancaM
Hanka / žena / 5 750xNa RN od 11.09.07 · 16 letNaposledy 23.12.19 14:19 · 4 rokyZobrazit profil
WiFiBez CK29.09.12 22:57
Apartmánový dům jsem si vyhlédla na booking.com. Zcela náhodně, jak polohou, tak nabízenými možnostmi ubytování i cenou mi vyhovoval.
Skutečnost předčila má očekávání a klidná dovolená, u moře, s bazénem a zároveň nedaleko velké většiny turistických a pro mě zajímavých cílů Černé Hory se mi zde splnila. Majitelé domu jsou velmi příjemní lidé.
Byly jsme ubytovány ve dvoulůžkovém bytě s kuchyňským koutem, ledničkou, sociálním zařízením, klimatizací a terasou s výhledem na moře včetně snídaní. Vše bylo bez chybičky a především podáváno a vlastněno milými lidmi.
Ubytování vyžaduje vlastní dopravu. Městská část Petrovace na Moru Skocidjevojka je vzdálena cca 5 km od samotného Petrovace a cca 12 km od Budvy.
Výhled má dům sice na moře, ale nejbližší pláž (skalnatá) je vzdálena cca 15 minut chůze pěšky z velmi prudkého kopce. Ale nutno zdůraznit, že velmi krásná (pro mě) pláž!
Odkaz přímo na webové stránky apartmánového domu: Http://www.skocidjevojka.com/
Montenegro I.Montenegro II.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Teplota Srážky Vítr
Dnes 06:0029°0 mm3 m/s
Dnes 07:0031°0 mm4 m/s
Dnes 12:0036°0 mm6 m/s
Dnes 18:0031°0 mm5 m/s
Zítra 00:0025°0 mm3 m/s
Zítra 06:0029°1 mm5 m/s
Zítra 12:0033°0 mm4 m/s
Zítra 18:0030°0 mm4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!