Ubytování

Recenze ubytování Německo

Český Lampllehen

Německo » Bavorské Alpy » Marktschellenberg-Berchtesgade Hotel
jardaplzen
Jaroslav / 13xNa RN od 17.12.09 · 14 letNaposledy 26.09.16 17:37 · 7 letZobrazit profil
WiFi25.09.16 14:10
Malebný Český hotel Lampllehen manželů Lubomíra a Vladimíry Řehákových
v nádherném prostředí Bavorských Alp. Účelně vybavené pokoje se sociálním zázemím, televizí, terasou nebo balkonkem, všechno krásně upravené, čisté a voňavé (nekuřácké prostředí). Bohaté bufetové snídaně, skvělé 3 chodové večeře s výběrem předkrmu i hlavního jídla, výborné pití. Na své si zde přijde každý gurmán - gurmet, prostě ten kdo má rád dobrá jídla i pití. Všechno podtrhuje přátelská rodinná atmosféra. Hotel je ideálním místem pro návštěvy okolní přírody, historických míst i pro sportovní vyžití. Luboš i Vlaďka vždy výborně poradí za jakého počasí kdy a kam vyrazit za zážitky. Kdo hotel jednou navštívil, tak se sem rád znovu vrací a při každé návštěvě je co nového objevovat.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Pension Futterknecht

Německo » Bavorsko » Burgau Penzion
vladka
Vladka / 317xNa RN od 04.01.09 · 15 letNaposledy 06.01.19 17:51 · 5 letZobrazit profil
WiFi20.09.15 11:33
Výborný výběr ubytování při návštěvě Legolandu - pouze asi 10 minut cesty. Naprosto nadstandardní snídaně - velmi chutné, velký výběr. Pokoje čisté, prostorné, každodenní úklid, personál vstřícný. Umístěno na klidném místě.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Park Inn Radisson

Německo » Berlín, Alexanderplatz » Berlín Hotel
k.mokry
Karel / muž / 675xNa RN od 19.08.07 · 16 letNaposledy Včera 22:51 · 18 hod.Zobrazit profil
12.03.15 19:12
4* hotel v centru Berlína u televizního vysílače na centrálním náměstí Alexanderplatz (mnoho zajímavostí,památek v pěší vzdálenosti) v těsné blízkosti stanice metra (U8,U5,U2) a S bahn (S5,S7,S75).
Pokoje čisté,střední velikosti,elektronické zamykání s TV(satelitní),trezorem a minibarem....koupelna se sprchovým koutem(toaletní potřeby k dispozici) oddělené pouze závěsem...wc samostatně.
Snídaně formou bohatého bufetu rozmanitý kvalitní výběr! Restaurace odpovídá velikosti hotelu míst je dostatek...bufet nepřetržitě doplňován.
Ve "špičce" okolo 9-10h může být delší čekací doba na výtah kvůli přetíženosti.....hotel má 8 výtahů(rozděleny po čtyřech do 20 patra a od 20 patra výše)
wifi inzerováno,ale nevyzkoušeno
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

City B Novum

Německo » Berlín Hotel
k.mokry
Karel / muž / 675xNa RN od 19.08.07 · 16 letNaposledy Včera 22:51 · 18 hod.Zobrazit profil
WiFi11.03.14 18:14
3* hotel v centru Berlína přímo u stanice metra U2 "Bülowstraße" tj.přímé spojení do srdce města "Alexanderplatz",k berlínskému výstavišti i olympijskému stadiónu.
V okolí větší market s potravinami,několik restaurací či tureckých fast foodů a Burger King.
Pokoje standartní elektronické zamykání celkem velké s TV a trezorem....koupelna se sprchovým koutem a vysoušečem vlasů k dispozici tekuté mýdlo.....denní výměna ručníků.
Snídaně formou velmi slušného studeného bufetu - velký rozmanitý výběr včetně ovoce a zeleniny + míchaná a vařená vejce.
U recepce nápojový automat a počítač s přístupem k internetu....wifi nevím.

AKTUALIZACE: druhý pobyt duben 2017 - ,snídaně rozšířena střídavě o teplé párečky a slaninu ..
Wifi zdarma,ale večer docházelo k častým výpadkům.
Mohu doporučit tureckou restauraci vedle hotelu - Sofram a cukrárnu přes ulici ..
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Picobello Pension

Německo » Sasko-Horní Lužice » Görlitz Penzion
Pricki
Renata / žena / 2 024xNa RN od 13.02.07 · 17 letNaposledy 23.09.22 10:33 · před rokemZobrazit profil
23.05.12 14:24
Ubytování na jednu noc v rámci bruslařského víkendu s CK. Příjemný penzion na pěkném místě u Nisy, na hranici Německa a Polska, kousek od centra Görlitzu. Hotel se nachází v německé části, výhled má na polské paneláky. My jsme měli 4lůžkový pokoj bez sociálky (ta byla na proti pokoji na chodbě-bez problému), menší pokoje sociálky mají. Pouze ubytování ve 4.patře bez výtahu byl někomu mohlo dělat problémy, ale určitě se dájí dohodnou spodní patra. Paní majitelka byla moc příjemná. Snídaně byla formou švédských stolů a v dostatečném množství.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Ivbergs Berlin Messe

Německo » Berlín Hotel
k.mokry
Karel / muž / 675xNa RN od 19.08.07 · 16 letNaposledy Včera 22:51 · 18 hod.Zobrazit profil
17.03.12 21:50
3* hotel v centru Berlína v sousedství berlínského výstaviště. Stanice metra Theodor-Heuss-Platz přes ulici stanice příměstských vlaků "S" Heerstrasse zhruba pět minut chůze.
Pokoje čisté dostatečně prostorné s klimatizací/topením a TV.Slabší stránka je koupelna - sprchový kout dosti malý,ale hlavně nikterak oddělený od pokoje tj. jste tam jak ve výkladní skříni,žádné soukromí což může někomu hodně vadit! Jinak je k dispozici fén a mýdlo,šampón průběžně doplňováno. WC je samostatně.
Snídaním není co vytknout - teplý a studený bufet výběr rozmanitý a bohatý!
Dole v hale k dispozici počítač s tiskárnou.Wifi je inzerováno,ale nevyzkoušeno.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Atlas Sport

Německo » Bavorsko » Garmisch-Partenkirchen Hotel
hancaM
Hanka / žena / 5 750xNa RN od 11.09.07 · 16 letNaposledy 23.12.19 14:19 · 4 rokyZobrazit profil
WiFi28.10.11 08:42
Nocleh na jednu noc, objednáno přes booking.com.
Zugspitze
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Thermenhof

Německo » Bavorsko » Bad Füssing Apartmány/Studia
fiona
Lída / žena / 1 443xNa RN od 04.12.06 · 17 letNaposledy 16.02.24 10:54 · 5 měsícůZobrazit profil
Bez CK07.07.10 20:40
Hotel přímo naproti termál.lázní Therme 1, Europa Therme 200 m od hotelu a Johanesbad 900 m.Všechny pokoje mají balkon, plně zařízenou kuchyňku, koupelna s vanou, fén. Prostorný pokoj s jídelním koutem, TV, konferenční stolek a sedačka, postele jsou vyklápěcí, přes den mohou být ukryté a v pokoji nepřekáží. Byli jsme jen na 4 noci, cena za ubytování +lázeň.taxa=180 euro celkem.Parkování zdarma. Ve městě obchody typu Lidl, Penny, Aldi atd.., hodně kaváren a malých restaurací.Vstup do term.lázní 9 euro na 5 hodin. Více info na www.bad-fuessing.de. Velmi příjemný pobyt.Koupání v termálech super, málo lidí, hodně bazénů s teplotou vody 28-42°C, různé vířivky atd.Městečko je asi 15 km od rakouských hranic, do Braunau 30km. Cesta z PRG nejlepší přes Klatovy, Železnou Rudu, Passau.Od Passau je to 30 km.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Quellenhof

Německo » Bavorsko, Zugspitze » Grainau Hotel
bohous357
Bohous / 920xNa RN od 04.07.08 · 16 letNaposledy 26.03.23 10:23 · před rokemZobrazit profil
Hotels.cz27.07.09 21:35
Velmi komfortní a relativně levný hotel najdete v osadě Schmoelz mezi GaPa a Grainau. Nevýhodou je poloha, je třeba auto, ale dostupnost všech cílů v okolí je do pár minut - nám to naprosto vyhovovalo. Hotel je blízko u trati, takže první ranní vlak určitě nepřeslechnete, vše ostatní je skvělé - prostorné pokoje s balkony s výhledem na hory, snídaně formou bohatého teplého i studeného buffetu. Pláž sice hotel nemá, ale volně přístupný wellnes areál včetně 15m vnitřního bazénu otevřeného do zahrady na opalovací louku zaslouží ocenění i v této kategorii. Kvalitní restaurace je otevřená celý den.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Wellness
  • Spokojenost 92%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Gästehaus Raidel

Německo » Bavorsko » Rothenburg ob der Tauber Hotel
Lenkaa
Lenka / 193xNa RN od 06.12.06 · 17 letNaposledy 09.09.12 22:33 · 11 letZobrazit profil
Bez ck05.01.09 19:45
Malý rodinný penzion ve středověkém hrázděném domě přímo v historickém centru městečka, což je z hlediska polohy velmi výhodné. Leží na ulici Wenggasse, bohužel jedné z mála průjezdných ulic v centru, takže pokoje s okny do ulice jsou hlučnější a také díky stáří domu (asi 400 let) je v pokojích slyšet i vše z chodeb a vedlejších místností. Měli jsme pokoj pouze s umyvadlem (teplá a studená voda), společná sprcha byla na chodbě o patro níž, vzhledem k počtu pokojů by jich mohlo být i více. Pokojík, stejně jako celý penzionek byl čistý, krásně vytopený a útulný. Samozřejmostí byly ručníky a osušky na pokoji. Snídaně kontinentální, servírovaná, s výběrem kávy či čaje, vše v dostatečném množství. Na dvě noci na přespání bohatě stačil, cena byla velmi výhodná, ale na delší pobyt bych volila něco "klidnějšího".
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 75%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Teplota Srážky Vítr
Dnes 16:0034°0 mm5 m/s
Dnes 18:0031°0 mm5 m/s
Zítra 00:0025°0 mm3 m/s
Zítra 06:0029°2 mm5 m/s
Zítra 12:0033°0 mm5 m/s
Zítra 18:0029°0 mm4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!